LIFE STYLE

Δύσκολες ώρες για γνωστή αστρολόγο

δύσκολες-ώρες-για-γνωστή-αστρολόγο-334579

Απαρηγόρητη είναι η γνωστή αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη, η οποία το Σάββατο το βράδυ εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα «έχασε» τον μονάκριβο γιο της, Γιάννη, μόλις στα 25 του χρόνια.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο νεαρός έφυγε από τη ζωή από ανακοπή, όμως, σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη» που μίλησε και με τη γνωστή αστρολόγο και με τον σύζυγό της, οι γιατροί εξέταζαν και άλλα ενδεχόμενα, όπως το ανεύρυσμα, αφού ο 25χρονος είχε πέρυσι ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που του είχε δημιουργήσει τρία αιματώματα στον εγκέφαλο και οι γιατροί τού είχαν συστήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Η Μπέλλα Κυδωνάκη ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της έφυγε τόσο ξαφνικά για το μεγάλο ταξίδι. Μάλιστα, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook αποφάσισε να πει το δικό της αντίο στον μονάκριβό της, το αντίο της μάνας που πρέπει τόσο γρήγορα να αποχωριστεί το παιδί της.

«Έχασα τον μονάκριβο γιο μου, πονάω πολύ και το μοιράζομαι μαζί σας, γιατί το έχω ανάγκη. Άμα γράψω σ’ αυτό το λευκό χαρτί, νιώθω ότι ξελαφρώνω. Όσοι τον ξέρατε, προσευχηθείτε να πάει στο φως. Είναι ένας άγγελος και μας έδωσε για λίγο το φως του. Αλλά βιαζόταν να φύγει, να πάει εκεί που ανήκει πραγματικά» έγραψε η αστρολόγος, θέλοντας έτσι να μοιραστεί τον πόνο της με τους φίλους της.

Η κηδεία του 25χρονου Γιάννη θα γίνει σήμερα στις 16.00 από το νεκροταφείο Κηφισιάς.

ΠΗΓΗ: Star

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου