LIFE STYLE

Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει τα σκυλιά του ο Ντι Κάπριο

βούτηξε-σε-παγωμένη-λίμνη-για-να-σώσει-248296

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναγκάστηκε να πηδήξει μέσα στα παγωμένα νερά μίας λίμνης για να σώσει τα δύο σκυλιά του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας “Don’t Look Up”.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός σε μία συνέντευξή του στο περιοδικό «Entertainment Weekly», στην αρχή ένα από δύο σκυλιά του, ράτσας Χάσκι, έπεσε μέσα στην παγωμένη λίμνη.

“Βασικά και τα δύο έπεσαν στην παγωμένη λίμνη” τόνισε ο 47χρονος, διάσημος ηθοποιός για τα σκυλιά του, Τζακ και Τζιλ. Στη συνέχεια, η συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Λόρενς, τον διέκοψε λέγοντας: “Ένα από τα σκυλιά έπεσε μέσα στη λίμνη. Ο Λεονάρντο πήδηξε στην παγωμένη λίμνη για να σώσει τον σκύλο. Ωστόσο, όταν κόντευε να βγάλει το σκυλί έξω από τη λίμνη, το άλλο πήδηξε μέσα”.

“Ο άλλος σκύλος άρχισε να γλείφει αυτόν που πνιγόταν και μετά ήμασταν όλοι μαζί μέσα στην παγωμένη λίμνη” εξήγησε ο Ντι Κάπριο γελώντας.

Ο Άνταμ ΜακΚέι, σκηνοθέτης της ταινίας “Don’t Look Up” συμμετείχε στη συνέχεια στη συζήτηση και χαρακτήρισε τα σκυλιά του 47χρονου ηθοποιού “πολύ ζωηρά”.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου