LIFE STYLE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκάρει η νέα καταγγελία από κόρη φίλου του

στάθης-παναγιωτόπουλος-σοκάρει-η-νέα-249648

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς κι άλλα στόματα ανοίγουν έπειτα από την αρχική καταγγελία για διαρροή ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε πως μία νεαρή κοπέλα τον πλησίασε και κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή νέων βίντεο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ποινικολόγος, η κοπέλα ήταν οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου και είναι απελπισμένη με όσα ανακάλυψε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνώριζε την συγκεκριμένη κοπέλα από παιδί

Στη συνέχεια, η εκπομπή “Πρωινό” έφερε στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα σοβαρή καταγγελία εις βάρος του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα. Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την συγκεκριμένη κοπέλα από παιδί καθώς ήταν φίλος με τον πατέρα της.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα ο οποίος αποκάλεσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο “ξεφτίλα”, μη μπορώντας να κρύψει την οργή του για όσα αποκαλύπτονται.

“Χτες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά. Πραγματικά είδα μία κοπέλα σε απελπισία. Έκλαιγε… Μία νέα κοπέλα” ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο οποίος σημείωσε πως πρόκειται για νέα βίντεο και φωτογραφίες τα οποία έχουν διαρρεύσει μεταγενέστερα από την αρχική καταγγελία.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς θα κινηθεί η έρευνα για τα “ροζ” βίντεο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έπειτα και από την εισαγγελική έρευνα και για άλλα “ροζ” βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε απ’ όσα αποκάλυψε η πρώην σύντροφός του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού, έγιναν γνωστές κι άλλες καταγγελίες για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού με άλλες κοπέλες, από τον ίδιο. “Είχα εντοπίσει δύο γυναίκες που φαίνονταν στα βίντεο. Η μία ζει έξω και έχει οικογένεια και μου το ξέκοψε και είπε να μην την ενοχλώ, γιατί ο άνδρας της δεν ξέρει. Η δεύτερη μάλλον δεν με πίστεψε”, δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έκανε την αρχική καταγγελία σε βάρος του.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Στο πλαίσιο της έρευνας, ζητείται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει, εάν ο παρουσιαστής ανέβασε βίντεο και πόσα είναι αυτά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, θα γίνει έρευνα σε πορνογραφικές ιστοσελίδες του εσωτερικού και του εξωτερικού, ακόμη και σε κανάλια που μπορεί να διατηρεί ο παρουσιαστής σε πλατφόρμες.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να κινδυνεύει με σύλληψη σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση, εάν από την έρευνα διαπιστωθεί ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, καθώς θεωρείται διαρκές αδίκημα και προβλέπεται αυτόφωρη σύλληψη. Εάν πάλι διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα γι’ αυτά τα βίντεο, τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, καθώς θα πρόκειται για κακούργημα.

Σημειώνεται ότι το Ηλεκτρονικό Έγκλημα θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει τα θύματα που φαίνονται σε αυτά τα βίντεο, προκειμένου να καταθέσουν.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου