Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο «ανταγωνισμός» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-26, 11:08:12
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο «ανταγωνισμός» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

 Για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, αλλά και για τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο περιοδικό «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».  

Η τηλεθέαση της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» που παρουσιάζει παραμένει αρκετά υψηλή, ανεξάρτητα από τον «αντίπαλο»  απέναντί της: «Γιατί είναι κάτι αληθινό. Κάτι που στοχεύει στην ουσία των πραγμάτων. Έχει κάτι πρωτογενές. Εμείς δεν αναπαράγουμε ό, τι παίζει η ελληνική τηλεόραση. Κάνουμε παραγωγή αυθεντικού τηλεοπτικού προϊόντος θα έλεγα και, βέβαια, η εκπομπή στοχεύει στο συναίσθημα, κάτι που χαρακτηρίζει τους Έλληνες» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ δεν δίστασε να προσθέσει πως «θα μπορούσε το περιεχόμενο της εκπομπής, με ελάχιστα λάθος χειρισμό, να είναι trash tv», ωστόσο εκείνη και η ομάδα της καταφέρνουν να διατηρούν τις ισορροπίες. 

Όσο για τον  Γρηγόρη Αρναούτογλου που «παίζει» τις τελευταίες εβδομάδες απέναντί της: «Σε πληροφορώ ότι από τότε που ξεκίνησε ο Γρηγόρης δεν είχαμε την παραμικρή απώλεια στην τηλεθέαση. Έχουμε τα ίδια ποσοστά. Προφανώς, έχουμε διαφορετικά κοινά» σχολίασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Τέλος, σχετικά με το κοινό της εκπομπής της, που πολλοί υποστηρίζουν πως είναι κυρίως συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι, ανέφερε: «Δεν ξέρω τι λένε και δεν με απασχολεί. Εγώ ξέρω ότι εμείς κοιτάμε το total της τηλεθέασης, που είναι και οι ηλικιωμένοι και οι νέοι και οι νεότεροι και οι... σοφότεροι κι όλος ο κόσμος. Δηλαδή, γιατί θα πρέπει να δω τι κοιτάει μια μερίδα του κοινού, αυτό δεν είναι ρατσιστικό; (…) Δεν είμαστε διαφημιστές, παράγουμε τηλεόραση και πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες».

Πηγή: yupi.gr 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=