Χρήστος Βασιλόπουλος: Το σεξ στον γάμο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-25, 12:25:19
Χρήστος Βασιλόπουλος: Το σεξ στον γάμο

 Στο συζυγικό του κρεβάτι μάς ξεναγεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μοιραζόμενος τις προσωπικές στιγμές με τη σύζυγό του και διατυμπανίζοντας την ευτυχία του.

«Η Αντωνία είναι η κολλητή µου, η ερωµένη µου, η γυναίκα του σπιτιού µου και της ζωής µου, ένας άνθρωπος που έχει πολλά πρόσωπα και που για αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαι και μαζί της. Είναι ένας άνθρωπος µε τον οποίο έχω μοιραστεί απίστευτες στιγµές µέχρι τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια που είµαστε µαζί».

Μοιράζεται µαζί της ακόµη και τις φαντασιώσεις που µπορεί να έχει µε άλλες γυναίκες; «Τα πάντα! Ό,τι πιο ακραίο µπορείς να φανταστείς».

Και τα δέχεται; «Και όχι µόνο... Σε σχέση με όσα έχω ζήσει σε όλη μου τη σεξουαλική ζωή μέχρι σήμερα, σίγουρα τώρα με την Αντωνία, τη γυναίκα της ζωής μου, είμαστε αυτό που πάντα θα ήθελα να έχω. Μια γυναίκα που αποδέχεται οτιδήποτε θα μπορώ να έχω στο μυαλό μου, που θα μπορεί να με “φτιάξει” στο οτιδήποτε και που θα ικανοποιήσει τις σεξουαλικές μου ορέξεις. Και τις δικές της βέβαια. Το υπέροχο σε αυτή τη σχέση είναι ότι ο ένας δίνει στον άλλο».

ΠΗΓΗ: Ok!Zougla.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=