Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – Τι είπε για τον Αντώνη Κανάκη

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-14, 17:37:34
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – Τι είπε για τον Αντώνη Κανάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την οργή του σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.  

“Εγώ προσωπικά δεν έχω λόγια” δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή τονίζοντας: “Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Αυτό με ξεπερνάει, δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας”.

Ο παρουσιαστής εκτίμησε πως ο Αντώνης Κανάκης δεν το γνώριζε, υποστηρίζοντας πως έχει χρόνια να μιλήσει μαζί του. “Δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη, έτσι κι αλλιώς έχω πολλά χρόνια να μιλήσω, δεν έχω επαφές”, είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά, είναι και μια κόντρα που νομίζω ότι δημοσίως τη γνωρίζουν. Δεν πιστεύω ότι το ήξεραν. Δεν έχω καλή άποψη για πάρα πολλά πράγματα, αλλά αυτό είναι επί προσωπικού, γι’ αυτό κι έχω μαλώσει και δημοσίως και μη δημοσίως. Είναι άλλο το ένα, γιατί έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από εκείνη την παρέα και άλλο το άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 «Κάποια πράγματα δεν τα γουστάρω καθόλου από εκείνη την πλευρά, αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, έτσι όπως λίγο το θυμάμαι στο μυαλό μου, πιστεύω ότι αν γνώριζαν κάτι θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Πώς ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου, είναι αδιανόητο. Πόσο άνανδρο! Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=