Ν. Μούσχουρη: «Εξαιτίας των πολιτικών όλοι στην Ελλάδα ζούσαν σε ένα ψέμα»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-23, 09:43:52
Ν. Μούσχουρη: «Εξαιτίας των πολιτικών όλοι στην Ελλάδα ζούσαν σε ένα ψέμα»

 Σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό Stern, η Νανά Μούσχουρη μίλησε και πάλι για την ελληνική κρίση.

Η κ. Μούσχουρη δηλώνει την αγάπη της για την Ελλάδα και κατηγορεί τους πολιτικούς, που «προκειμένου να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους, έδιναν πάντα ψεύτικες υποσχέσεις».

«Εξαιτίας τους ζούσαν όλοι σε ένα ψέμα», τόνισε η κ. Μουσχουρη, που επιρρίπτει ευθύνες και στην Ευρώπη, καθώς οι μικρές χώρες δεν είχαν προετοιμαστεί σωστά για να ενταχθούν στην ΕΕ.

Πάντως, η κ. Μούσχουρη ερωτήθηκε και για τις προηγούμενες δηλώσεις της και την σκληρή τοποθέτησή της έναντι των Ελλήνων. «Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται», απαντά, προσθέτοντας ότι η ίδια φοβάται για το μέλλον της Ελλάδας, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Επίσης, αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, που δημιουργεί σε πολλούς νέους την επιθυμία να φύγουν. «Της αδελφής μου της μειώθηκε ήδη η σύνταξη. Ευτυχώς τόσο εγώ, όσο και η κόρη της, είμαστε σε θέση να τη βοηθήσουμε σε περίπτωση ανάγκης. Σε πάρα πολλές οικογένειες κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Θα πάρει χρόνια έως ότου η χώρα μπορέσει να ανασυγκροτηθεί», αναφέρει.

Πάντως, η διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα απορρίπτει το ενδεχόμενο εμπλοκής της εκ νέου στην πολιτική, υποστηρίζοντας ότι η εκλογή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οφειλόταν σε πιέσεις φίλων. «Αλλά ήμουν πολύ αφελής. Οι τακτικισμοί για τη διατήρηση της εξουσίας δεν ήταν ούτε και θα είναι ο κόσμος μου. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να τραγουδώ», καταλήγει

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=