"Ημουν στα όρια αλκοολισμού"

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-23, 02:17:30
"Ημουν στα όρια αλκοολισμού"

Μία συνέντευξη ποταμό έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ! ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος μίλησε τη φτώχεια, τα ναρκωτικά, το ποτό, αλλά και τις φήμες ότι πάσχει από καρκίνο.

 

Φτάσατε κάποια στιγμή σε σημείο να μην έχετε τα προς το ζην;

«Μέχρι τα 35 μου, δεν είχα να φάω. Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα χωρίς φράγκο. Δεν είχα ούτε τσιγάρα. Χρήματα απέκτησα στα 40 μου και μετά. Έχω μια σχετική άνεση αυτή τη στιγμή, αλλά όχι για πολύ. Τότε, όμως, είχα όνειρα. Δεν θέλω να πω ότι σήμερα οι νέοι δεν έχουν όνειρα. Πιστεύω μάλιστα ότι θα πραγματοποιηθούν, αλλά , εκεί που φτάσαμε, θα αργήσουν λίγο. Και εγώ έγινα γνωστός και έβγαλα τον καημό μου στα 35 μου. Ας έχουν λίγο υπομονή.»

Πέρσι διαδόθηκε η φήμη ότι πάσχετε από καρκίνο;

Είναι κακοήθεις αυτοί που τα λένε. Το Σεπτέμβριο, έκανα μια σειρά συναυλιών στην Αυστραλία. Έπαιζα στην Αδελαϊδα και ήρθε στο καμαρίνι να με γνωρίσει ένα παλικάρι. Μίλησε, λοιπόν, στο τηλέφωνο με κάποιον από την Ελλάδα και του είπε: «Σε ποιον; Ο Μαργαρίτης είναι στο νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη»

Έχετε δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά;

«Έκανα... τσιγαράκι. Αυτά τα έχω περάσει. Εδώ και δέκα χρόνια, όμως, τα πέταξα όλα. Όλα είναι στο μυαλό. Το τσιγάρο και το ποτό με έπιασαν και μένα "κότσο", όπως τόσους άλλους.»

 

Γιατί το κάνατε;

«Το είχαμε μάθει και το είχαμε και το είχαμε συνηθίσει ο ένας με τον άλλον. Σου είπα όλα είναι στον εγκέφαλο. Κάποιοι νόμιζαν ότι έτσι τραγουδούσαν ωραία - όπως κι εγώ. Νομίζεις ότι είσαι καλύτερος. Μπορεί, όμως, να είσαι ο "χάλιας" της βραδιάς.»

Φτάσατε στα όρια του αλκοολισμού;

«Πως δεν έφτασα... Έπινα ένα μπουκάλι ποτό για να βγω στη πίστα να τραγουδήσω. Σιγά-σιγά, το μείωσα μόνος μου.» 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=