LIFE STYLE

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Παπαρίζου – Μαυρίδης

στα-δικαστήρια-θα-λύσουν-τις-διαφορές-338591

Την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν την Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνι Μαυρίδη να λύνουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους, έρχεται ο δικηγόρος του Μαυρίδη που μέσα από το κεντρικό δελτίο του STAR διαψεύδει όλα όσα γράφονται.

«Δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει. Ο κύριος Μαυρίδης θέλει αρχικά να συζητήσει με την άλλη πλευρά, όμως φαίνεται ότι δεν επιθυμεί το ίδιο κι εκείνη», είπε ο δικηγόρος του Τ. Μαυρίδη, Φ. Καρούζος.

Η Έλενα Παπαρίζου πάλι τηρεί σιγήν ιχθύος. Το ίδιο και ο δικηγόρος της. Όλοι την ψάχνουν για μιας δήλωση την ώρα που εκείνη είναι στη Σουηδία και κάνει πρόβες για το Dancing.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τ. Μαυρίδης έστειλε εξώδικο στην τραγουδίστρια γιατί αρνείται να πληρώνει τις δόσεις του σπιτιού και φυσικά εκείνη του απάντησε με ένα άλλο εξώδικο, κοινοποιώντας του ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πληρώνει για ένα σπίτι στο οποίο δεν μένει.

Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι δεν μιλιέται πλέον και όλα δείχνουν ότι η διαμάχη τους θα μεταφερθεί στα δικαστήρια και δεν θα έχει γρήγορο τέλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου