LIFE STYLE

Τέλος ο Στέφανος Χίος από το KONTRA CHANNEL

τέλος-ο-στέφανος-χίος-από-το-kontra-channel-339717

Με μία λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός KONTRA CHANNEL ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον μαχητικό δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, ο οποίος παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή "Μακελειό".Η ανακοίνωση του σταθμού, σχετικά με τη διακοπή της συνεργασίας, αναφέρει:

"Στην προσπάθεια αναμόρφωσης του ενημερωτικού προγράμματος του KONTRA CHANNEL πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, ενώ θα ενισχυθούν και πολλές από τις ήδη υπάρχουσες.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εκπομπής «ΜΑΚΕΛΕΙΟ». Ευχαριστούμε για τη συμβολή του στο KONTRA CHANNEL τον κύριο Στέφανο Χίο και ευελπιστούμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον".

Σχετικά τώρα με την πραγματική αιτία, που οδήγησε το κανάλι να διακόψει τη συνεργασία, σύμφωνα με αναρτήσεις Αθηναϊκών σάϊτ είναι είναι τα πολλά πρόστιμα που έρχονταν στο κανάλι για την εκπομπή "Μακελειό", αφού το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσαν παρουσιαστής και καλεσμένοι περιείχαν πολλές ύβρεις!

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Χίος λόγω της μαχητικότητας, που τον διακρίνει, κάποιες φορές έλεγε και καμία …κουβέντα παραπάνω, γεγονός τελικά που οδήγησε στη λύση της συνεργασίας του με το KONTRA CHANNEL.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου