LIFE STYLE

Γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, ο οδηγός που έκανε βουτιά θανάτου στο λιμάνι!

γνωστός-σκηνοθέτης-και-ηθοποιός-ο-οδη-341342

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το θρίλερ που εκτυλίχθηκε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ένας οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έκανε βουτιά θανάτου με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για δημοφιλή σκηνοθέτη και ηθοποιό, πατέρα τριών παιδιών, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο θεατρικό χώρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ναυτεργατών που ήταν συγκεντρωμένοι κοντά στον τόπο του δυστυχήματος, το θύμα είχε παρκάρει από τις 05:30 το αυτοκίνητο στο χώρο του λιμανιού. Για περίπου 2,5 ώρες καθόταν αμίλητος και σκεπτικός μέσα στο όχημα. Ξαφνικά έβαλε μπροστά την μηχανή και έπεσε με το Ι.Χ. στην θάλασσα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και συγκεντρωμένων.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι οι δύτες καθυστέρησαν περίπου μια ώρα να φθάσουν στο λιμάνι. Μετά από τεράστιες προσπάθειες κατάφεραν να βγάλουν το όχημα στην επιφάνεια, όμως ήταν ήδη αργά. Ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα η δημοφιλής ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου που είχε συνεργαστεί μαζί του, δήλωσε συγκλονισμένη από το δραματικό τέλους του καλού της φίλου.

Μιλώντας στο STAR και την εκπομπή «Μίλα», είπε ότι πρόσφατα είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, καθώς ήθελε να τον προσκαλέσει στην πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει. Όπως λέει τίποτα στα λόγια του δεν προμήνυε ή δεν φανέρωνε ότι είχε δυσάρεστες σκέψεις στο μυαλό του… Τίποτα έδειχνε ότι θα γραφόταν με αυτό τον τρόπο ο τραγικός επίλογος για τον 50χρονο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου