LIFE STYLE

Τάσος Ξιαρχό – Χαμός στα social media μετά τα χοντροφοβικά του σχόλια

τάσος-ξιαρχό-χαμός-στα-social-media-μετά-τα-χον-334232

Χαμός έχει ξεσπάσει στα social media μετά τα χοντροφοβικά σχόλια του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό εις βάρος μιας νεαρής κοπέλας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός χορογράφος ανέβασε story στο Ιnstagram στο οποίο κορόιδευε μια νεαρή κοπέλα για την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κοροϊδεύει την κοπέλα που κάθεται ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φοράει και μάλιστα δείχνει και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του!

Στη συνέχεια ανέβασε άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το instagram της τα stories του χορευτή.

Μάλλον είναι δύσκολο για μερικούς να δεχτούν πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να χλευάζουν κάποιον άνθρωπο για τα κιλά του.

Μάλλον νομίζουν πως η άποψή τους έχει μεγάλη αξία, πως η -στη φαντασία τους- ανωτερότητά τους τους επιτρέπει να κρίνουν τους άλλους, να τους προσβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Ίσως να φταίει και η διασημότητα που κάνει μερικούς από μηδενικά να γίνονται νούμερα!

Όπως και να ‘χει, η δημόσια κριτική, όπως αυτή που γίνεται εδώ και κάποιες ώρες στα social media στον Τάσο Ξιαρχό, είναι απαραίτητη για να καταλάβουν όλοι ότι κανείς άνθρωπος δε θα ντρέπεται να κυκλοφορήσει όπως θέλει, να ντυθεί όπως θέλει, να υπάρχει όπως του αρέσει επειδή υπάρχουν κάποιοι «νταήδες» που νομίζουν ότι μπορούν να προσβάλλουν όποιον δε τους γεμίζει το μάτι.

Είναι περισσότερο κρίμα όταν αυτά τα σχόλια έρχονται από έναν άνθρωπο που έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τo bullying που έχει δεχτεί εξαιτίας της σεξουαλικότητας και της εμφάνισής του.

Ο σεβασμός δεν ισχύει μόνο για ό,τι αφορά την πάρτη μας, ισχύει για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως.

Και κυρίως, και ρίγες θα φοράνε οι γυναίκες με τα «παραπάνω» κιλά, και μπικίνι και ό,τι τους αρέσει.

Τα σχόλια του Twitter

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου