LIFE STYLE

Η Super Κική μιλάει ανοιχτά για το παρελθόν

η-super-κική-μιλάει-ανοιχτά-για-το-παρελθόν-335763

Για τις εξαρτήσεις του παρελθόντος, την περίοδο στην φυλακή, αλλά και την αλλαγή της σε σχέση με τότε, μίλησε η Super Κική.

Την γνωστή stand-up comedian βρήκαν στα backstage του show J2US οι κάμερες της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και εκείνη μίλησε ανοιχτά, χωρίς να φιλτράρει τα λόγια της και δίχως ωραιοποιήσεις.

Σχετικά με τα ναρκωτικά, η Super Κική δήλωσε: «Στο κομμάτι του εθισμού, είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του τότε με το τώρα, που οριακά είναι σαν να περιγράφω μία ταινία. Δε θυμάμαι ότι ήμουν εγώ. Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία κι έχω μάθει να με αγαπάω πάρα πολύ».

«Μπορεί να φαίνομαι “κουκουρούκου” αλλά γενικά είμαι πολύ προσεκτική στο πόσο θα λερώσω το μέσα μου. Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη. Μετά από ένα σημείο, μαθαίνεις να παίζεις με αυτό. Θυμάμαι ότι είχαν πει ότι είναι χρόνια κατάθλιψη και δεν φεύγει. Και γι’ αυτό δε χρειάστηκε να πάρω φάρμακα και αγωγή. Σε κάτι τέτοια πεισμώνω πολύ με τον εαυτό μου», εξήγησε.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνη, λόγω των εμπειριών της και της δύσκολης ζωής που έχει περάσει, καθώς και λόγω της εμφάνισής της. «Τα περισσότερα σχόλια μίσους που λαμβάνω είναι οκ τώρα αυτή έγινε διάσημη επειδή έχει κάνε φυλακή κι έχει μπλε μαλλιά; Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ανέκαθεν ήταν να με αγαπήσει ο κόσμος για αυτό που είμαι».

Όπως αποκάλυψε αργότερα, φρόντιζε να γνωστοποιεί πάντα στους εργοδότες της ότι έχει κάνει φυλακή, προκειμένου να μην το μάθουν στην συνέχεια και την απολύσουν. «Σε όποια δουλειά πήγαινα, φρόντιζα να μάθουν στην πρώτη εβδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή για να μην το μάθουν μετά και με διώξουν. Παρόλα αυτά με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς γιατί ο κόσμος έχει ταμπού και λέει κάτσε αυτή μπορεί να μας κλέψει το ταμείο. Σπάνια με εμπιστεύονταν εργοδότες για καιρό στις δουλειές τους».

Τέλος, εξήγησε πως έγινε αυτή που είναι χάρη στους γονείς της. Όπως αποκάλυψε, και οι δυο γονείς της έλεγαν πολύ συχνά ψέματα, με αποτέλεσμα η ίδια να θέλει συνεχώς να λέει την αλήθεια -ακόμα και από αντίδραση. Ανέφερε μάλιστα, πως η μητέρα της είχε φτάσει να της πει ψέματα και να παντρευτεί κρυφά από εκείνη.

«Μου έτυχε να παντρευτεί η μάνα μου κρυφά από εμένα. Έτυχε να δω φωτογραφίες γάμου με τα ξαδέρφια παρανυφάκια δίπλα, μόνο εγώ δεν είχα πάει», καταλήγει.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου