LIFE STYLE

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν φοβάμαι τη δέσμευση»

αντίνοος-αλμπάνης-δεν-φοβάμαι-τη-δέσ-341968

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχθηκε τον ηθοποιό λέγοντας: «Ο νέος ωραίος και πολλά υποσχόμενος Αντίνοος Αλμπάνης». Καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ο ηθοποιός είπε ότι λατρεύει την τεχνολογία, την οικογένειά του κι ότι…

O Αντίνοος Αλμπάνης είπε ότι του αρέσουν τα gadgets και η τεχνολογία, σερφάρει στο internet, ενώ δεν έχει προφίλ στο Facebook, αλλά χρησιμοποιεί το Twitter.

Μίλησε για την παράσταση «Γυάλινος κόσμος» στην οποία πρωταγωνιστεί λέγοντας ότι «το παιδί που υποδύεται λόγω οικονομικών δυσκολιών παραμένει στο σπίτι του , καταπιεσμένος», ενώ ο ίδιος ως παιδί ήταν αντιδραστικός κάνοντας πάντα το δικό του. Πάντως, αν ήταν στη θέση του ήρωά του, θα υποστήριζε την οικογένειά του, διότι πάνω από όλα θέλει να είναι καλά οι άλλοι και μετά σκέφτεται τον εαυτό του.

Μετά το Πάσχα ο Αντίνοος Αλμπάνης θα συμμετέχει σε μια διαδραστική παράσταση για το τέλος του κόσμου, το «I Will survive» που θα ανέβει στο θέατρο Σοφούλη στην Θεσσαλονίκη. Εξήγησε στη Ναταλία Γερμανού πως «μοιράζουμε στο κοινό κάποια kit επιβίωσης τα οποία θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας», ενώ είπε ότι πολλοί διάσημοι φίλοι τους έχουν παίξει στο τρέιλερ της προβολής της παράστασης.

Στην ερώτηση αν ερχόταν το τέλος του κόσμου τι θα έκανε, είπε ότι αν καταστρεφόταν ο κόσμος το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να κάνει θα ήταν να κάνει μπάνιο στην θάλασσα. Αν μπορούσε να σώσει μόνο ένα πρόσωπο και ένα αντικείμενο, αυτό θα ήταν η σύντροφος μου και το αγαπημένο μου βιβλίο «Το όνειρό ενός ηλιθίου» του Ντοστογιέφσκι.

Δεν θέλει να κάνει παιδιά και αναρωτιέται «σε τι χρησιμεύει ο γάμος ως τελετή;». Δεν πιστεύει στο «για πάντα», αλλά ελπίζει σε αυτό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσει να ψάχνεται «μου φαίνεται πολύ γοητευτικό αυτό. Θέλω να επενδύω στις σχέσεις μου και να κάνω σχέδια και όνειρα, δεν φοβάμαι την δέσμευση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου