LIFE STYLE

Αργύρης Πανταζάρας: Είπα «όχι» φέτος στην τηλεόραση γιατί…

αργύρης-πανταζάρας-είπα-όχι-φέτος-σ-343072

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «This is not Romeo & Juliet», που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, για το «όχι» που είπε φέτος στην τηλεόραση και αποκάλυψε ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που μπορεί να προσφέρει από αγάπη.

«Ζω στο Θησείο και μου αρέσει που ξεκινάω από εκεί την ημέρα μου. Μου αρέσει η εποχή μας, τη θεωρώ σκοτεινή, μυστήρια και φωτεινή ταυτόχρονα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε πίσω από την πλάτη μου και δεν είναι δική μου ευθύνη τι εικόνα έχει ο άλλος για μένα. Μπορεί να λένε ότι τα “όχι” χτίζουν καριέρες αλλά με τα ισχυρά “ναι” φτιάχνεις το δικό σου δρόμο».

«Είπα “όχι” φέτος στην τηλεόραση γιατί αυτή τη στιγμή έχω να επενδύσω στο θέατρο και στο σινεμά και προετοιμάζω ένα έδαφος μελέτης για τα επόμενα βήματα. Έχω φίλους ηθοποιούς και ανθρώπους που τους θαυμάζω, δεν είδα ποτέ τη δουλειά μας ανταγωνιστικά», συμπλήρωσε.

«Μου αρέσει να αντιμετωπίζω τα δύσκολα»

«Στην οικογένειά μας υπήρχε η παράδοση της αρχιτεκτονικής, ενώ έλεγα ότι θα ασχοληθώ επαγγελματικά με τα roler blades. Και σήμερα αυτό κάνω. Σχεδιάζω και ενσαρκώνω το δικό μου κόλπο, κάνω τα δικά μου πατίνια χωρίς τις ροδές», συνέχισε.

Μιλώντας για την παράσταση του, ο Αργύρης Πανταζάρας εξήγησε ότι «Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα πεθαίνουν και εμείς στο έργο μας λεμέ “τέρμα, δεν θα αφήσουμε να πεθαίνουν!”. Δεν τα βάζω με τον κλασικό συγγραφέα αλλά ευαισθητοποιούμε την κοινωνία. Παίζω πλέον με την υπέροχη Σίσσυ Τουμάση και της ζήτησα να είναι η συνοδοιπόρος μου στο “This is not Romeo & Juliet”. Η προηγουμένη Ιουλιέτα, Έλλη Τρίγγου, είναι βασικός πυρήνας αυτής της παράστασης και είναι συνδημιουργός».

«Πιστεύω στο για πάντα όσο κι αν αυτό διαρκεί, έχω αντοχές και είμαι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες. Μου αρέσει να αντιμετωπίζω τα δύσκολα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω κάνει με μόχθο και δεν ξέρω άλλον τρόπο για να πω την αλήθεια. Το πιο τρελό πράγμα που μπορώ να προσφέρω από αγάπη είναι η αφοσίωσή μου και η πίστη μου», απάντησε σε ερώτηση για τον εαυτό του.

«Ό,τι διαβάζεις για μένα δεν ισχύει, όπως για παράδειγμα ότι πάω σε παιχνίδια επιβίωσης. Αφοσιώνομαι στις σχέσεις και δεν ζητάω από τους ανθρώπους να με ακολουθήσουν, ζητάω να πάμε μαζί. Δεν με φαντάζομαι τώρα μπαμπά, όλα θα έρθουν στην ώρα τους», κατέληξε.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου