LIFE STYLE

“Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη ήταν ανακριβής…”

η-δήλωση-της-ελένης-μενεγάκη-ήταν-ανα-343794

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ένας άνθρωπος που πατά γερά τα πόδια του στη γη και γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κόσμος της τηλεόρασης είναι εφήμερος. Έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της χαμογελά πλατιά, δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ «αποτοξινωμένη» από την τηλεόραση και απαντά στην Ελένη Μενεγάκη «περί κουτσομπολευτικών εκπομπών χωρίς πρόγραμμα».

«Η μαμά μου με πήρε και μου το είπε και εγώ το είδα στην αναπαραγωγή. Ωστόσο, μου είπαν ότι το πήρε πίσω και ότι δεν εννοούσε εμένα. Και πραγματικά, πιστεύω ότι δεν εννοούσε κανέναν, αφού έκανε μια δήλωση για αυτές τις εκπομπές που έλεγε ότι δεν είχαν πρόγραμμα. Αυτή είναι μία δήλωση που δεν αναφέρεται σε κανέναν, ούτε και σε μένα, γιατί είναι μια ανακριβής δήλωση. Οι εκπομπές αυτές ήταν τρίωρες και, βεβαίως υπήρχε πρόγραμμα. Ατέλειωτες ώρες δουλειάς, για πολύ κόσμο…» είπε η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθαρίζοντας τη θέση της και όλα όσα ειπώθηκαν μετά τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη.

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλάει και για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της. «Πρόκειται για μια απόλυτη και ολοκληρωτική αλλαγή στη ζωής, η οποία, μέχρι στιγμής, είναι για μένα μια αποκάλυψη. Γιατί, όσο κι αν μου έλεγαν ότι θα νιώσω όλα αυτά τα ανιδιοτελή συναισθήματα αγάπης, δίσταζα να το πιστέψω. Κι όμως! Αναγκάζεσαι να αφήσεις μια ζωή πίσω σου και να ξεκινήσεις μια εντελώς διαφορετική, που απαιτεί πολλές θυσίες…»

Η παρουσιάστρια μίλησε και για το σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη. «Με τον Κρατερό βρεθήκαμε σε μία ηλικία που είχαμε ζήσει πολλά πράγματα και οι δύο κι έτσι αναγνωρίσαμε -μάλλον ξέραμε πάνω κάτω και μετά αναγνωρίσαμε- αυτά που θέλαμε. Γι’ αυτό και όλα έγιναν γρήγορα, γιατί, κατά βάση, όλα έγιναν πολύ φυσικά. Και όταν τα πράγματα γίνονται φυσικά και αβίαστα ενδεχομένως να γίνονται και αρκετά πιο γρήγορα. Ξέραμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Ήρθε -και το χαιρόμαστε!»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου