LIFE STYLE

Εκτός Eurovision η Καλομοίρα – Γιατί δεν κατέθεσε στην ΕΡΤ τις προτάσεις της

εκτός-eurovision-η-καλομοίρα-γιατί-δεν-κατέθε-369619

HΚαλομοίρα Σαράντη τελικά δεν κατέθεσε τις προτάσεις της στην ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, η Καλομοίρα δούλευε πυρετωδώς για τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό από τον Ιούλιο.

Από τα μέσα Αυγούστου που επέστρεψε στην Αμερική μέχρι σήμερα είχε έρθει τρεις τουλάχιστον φορές μυστικά από την Ουάσινγκτον στην Ελλάδα (ακόμα και για 48 ώρες) για να μπει στο στούντιο ηχογράφησης και να κάνει συναντήσεις με συνεργάτες αλλά και με την ΕΡΤ.

Όπως δηλώνουν άνθρωποι από την ομάδας της η ίδια αποφάσισε να μην καταθέσει τελικά την αίτηση για τον διαγωνισμό το πρωί της Κυριακής (10/10), της τελευταίας μέρας δηλαδή που μπορούσε κάποιος να υποβάλλει επίσημα την πρότασή του.

Ο λόγος ήταν, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, καθαρά συναισθηματικός, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον κρατικό φορέα (όχι από το γραφείο Τύπου) που την έκαναν να αισθανθεί ότι δεν στηρίζουν την επιλογή της και προτιμούσαν να προωθήσουν μια πιο φρέσκια και νεανική προσέγγιση, όπως πέρσι με τη Stefania.

Οι υπόλοιπες προτάσεις για την εκπροσώπηση σύμφωνα με ρεπορτάζ είναι οι εξής: Η Joanne, η νικήτρια του περσινού The Voice αναμένεται να καταθέσει δύο τραγούδια, ένα dance και ένα ερωτικό. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είχε κάνει και πέρυσι μουσική πρόταση αλλά δεν τα κατάφερε να προκριθεί, συμμετέχει με ένα dance τραγούδι. Ο Νίκος Γκάνος συμμετέχει με τρία χορευτικά τραγούδια και ο Good Job Nicky, ο γιος του Γιάννη Πάριου, με μια δυνατή μπαλάντα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου