LIFE STYLE

Συνελήφθη τραγουδιστής που είχε ζητήσει κοκαΐνη… delivery

συνελήφθη-τραγουδιστής-που-είχε-ζητή-385338

Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή προχώρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, λίγη ώρα αφότου ο dealer του, άφηνε 17 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν στο όνομα της.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί έξω από νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη, είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν ένα κόκκινο πολυτελές αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι.

Στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν κλέφτες όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για να τα αφήσουν.

Ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου