LIFE STYLE

Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω δεχτεί αμέτρητες παρενοχλήσεις, δεν είχα μιλήσει ποτέ»

δήμητρα-παπαδήμα-έχω-δεχτεί-αμέτρητ-394673

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

«Παρά τις εξωτερικές συνθήκες βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση. Θα συνεχίσω την παράσταση «Το αγρίμι» που ξεκίνησα προ πανδημίας» είπε μιλώντας για τα βήματά της στο θέατρο.

«Τα γεγονότα σε στιγματίζουν και είτε προχωράς, είτε σε πατάνε» σχολίασε η γνωστή ηθοποιός απαντώντας στο πόσο δυναμική νιώθει ως γυναίκα η οποία δεν φοβάται να πει την άποψή της.

Για το βιβλίο της που κυκλοφόρησε με τίτλο «Βίος Βίας» στο οποίο εξιστορεί περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που η ίδια έχει δεχθεί, η η Δήμητρα Παπαδήμα είπε:

«Άρχισα να δουλεύω από πάρα πολύ μικρή ηλικία και έκανα πολλές δουλειές. Είμαι ταλαιπωρημένη και απογοητευμένη πάρα πολύ από τους ανθρώπους. Άρχισα να γράφω αυτό το βιβλίο γιατί ήθελα να βγάλω από μέσα μου όσα με βασάνιζαν. Συνεχίζω να βλέπω στο ύπνο μου την διαφθορά του ανθρώπου. Αυτή την τρέλα της εξουσίας που δεν του φτάνει τίποτα, ειδικά αν είσαι μια εμφανίσιμη γυναίκα με μυαλό, χάθηκες.

Είναι αμέτρητες οι φορές που έχω δεχθεί παρενοχλήσεις. Κάθε φορά έφευγα από αυτές τις δουλειές. Εγώ ήμουν 17 χρονών όταν ξεκίνησα να δουλεύω και είναι πολύ εύκολο για μια νεαρή κοπέλα χωρίς στηρίγματα, να λοξοδρομήσει» είπε η Δήμητρα Παπαδήμα ενώ απαντώντας στο πώς αντιμετώπισε τότε τις καταστάσεις αυτές δήλωσε: «Δεν μίλησα ποτέ. Θεωρούσα ότι οι παρενοχλήσεις συνέβαιναν πάντα , σε όλες τις εποχές. Άλλες καταλήξαν στο τρελάδικο, άλλες σε ένα πορνείο, άλλες παντρεύτηκαν έναν πλούσιο και κατέληξαν στο τρελάδικο με άλλο τρόπο και άλλες προχώρησαν με τον δύσκολο τρόπο».

Η ίδια επίσης αποκάλυψε ότι και στο θέατρο έχει χάσει πολλές δουλειές εξαιτίας αντίστοιχων περιστατικών:

«Τρώγανε από ένα φάσκελο και έφευγα. Έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα τη ζωή μου. Πάντα τα κατάφερνα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην πανδημία του κοροναϊού η Δήμητρα Παπαδήμα είπε:

«Η Κίνα δεν βρίσκεται στον παγκόσμιο χάρτη αυτού τoυ παγκόσμιου κινήματος για να νικήσουμε αυτόν τον ιό; Γιατί δεν ρωτάμε την Κίνα που ξεκίνησε όλο αυτό πώς θα τα βγάλουμε πέρα; Bγαίνει ο καθένας και λέει μπούρδες, φανφάρες και νομίζει ότι θα τις πιστέψουμε. Ε λοιπόν δεν πιστεύουμε. Είμαι έξαλλη. Βάζουν μωρά παιδιά να υποφέρουν με τις μάσκες στα σχολεία. Αυτά τα παιδιά τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν; Δεν έχω απαντήσεις και αυτό με κάνει έξαλλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου