LIFE STYLE

Tην απέρριψαν από το «Νext Top Model» αλλά κάνει καριέρα στο εξωτερικό!

tην-απέρριψαν-από-το-νext-top-model-αλλά-κάνει-κ-347375

Μπορεί στο «Next Top Model» να την απέρριψαν και να μην κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο, αλλά φαίνεται πως τα κάλλη της Ιωάννας Ντέντη εκτιμήθηκαν δεόντως στο εξωτερικό, όπου ζει και κάνει καριέρα το τελευταίο διάστημα.

Το νεαρό μοντέλο, μετά τη συμμετοχή της στο reality, ετοίμασε βαλίτσες και αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα, ώστε να κυνηγήσει την τύχη της στο εξωτερικό. Και τα κατάφερε. Η μια συνεργασία έφερε την άλλη, και την «ψάρεψε» ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μόδας στην Αμερική, το «MC-2».

Πλέον, η Ιωάννα ζει στη Νέα Υόρκη, όπου δεν σταματά να κλείνει δουλειές. Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα; Ούτε λόγος!

Όπως λέει η ίδια στην «Real Life», «στεναχωριέμαι με όσα συμβαίνουν στη χώρα μου. Αγαπάω την Ελλάδα και μου λείπει, ίσως επειδή έρχομαι μόνο για διακοπές».

Άλλωστε η καριέρα στο εξωτερικό την περιμένει. Ήδη στο ενεργητικό της έχει πολλές φωτογραφίσεις, ενώ πόζαρε και για λογαριασμό του ανοιξιάτικου τεύχους του περιοδικού «Tank», στο φακό του μεγάλου φωτογράφου Αλεξάντερ Νόιμαν. Πρόκειται για μια πολύ καυτή φωτογράφιση, στην οποία η Ιωάννα είναι topless ντυμένη με έντονα χρώματα:

«Μπορεί η φωτογράφιση να είναι σέξι, αλλά είναι καλλιτεχνική και νιώθω περήφανη που συνεργάστηκα με έναν από τους κορυφαίους φωτογράφους του κόσμου», λέει η ίδια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου