LIFE STYLE

Ναταλία Γερμανού: «Αδειάζει» τη Μαρία Ιωαννίδου για Κιμούλη, Φιλιππίδη

ναταλία-γερμανού-αδειάζει-τη-μαρία-416393

Τη δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της.

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα τι έκανε ο Κιμούλης, γιατί τον μπερδέψανε με τους άλλους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα, συγγνώμη. Με πονάει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε όλο αυτό, κακώς είναι στην φυλακή για εμένα, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του, την Ελπίδα», δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, την εβδομάδα που πέρασε.

Παρακολουθώντας το απόσπασμα στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού προσπάθησε να κρατήσει ουδέτερη στάση.

«Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν την άποψή τους. Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι θέλει και αν νιώθει την ανάγκη η Ελισάβετ να υπερασπιστεί τον Πέτρο ή η Μαρία να νιώσει ότι κακώς είναι στη φυλακή… Είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους. Δηλαδή έχουν την ανάγκη να πάρουν το μέρος του. Εμείς δεν θα στερήσουμε την ελευθερία να πάρουν το μέρος του, απλά θα θυμίσουμε ότι όλοι κρινόμαστε γι αυτά που λέμε και κάνουμε. Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα σε κάποιον να πιστεύει ότι θέλει και να νιώθει ότι θέλει. Εμείς μπορούμε να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε. Έχει τη δική της σχέση με τους ανθρώπους που κρίνονται από τη δικαιοσύνη», είπε.

topontiki.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου