LIFE STYLE

Μάλφα: «Ο Σκιαδαρέσης μου την έπεσε αγρίως! Είναι αρσενικό!»

μάλφα-ο-σκιαδαρέσης-μου-την-έπεσε-αγρ-347469

Τον έρωτα της για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, εξέφρασε η Μπέσυ Μάλφα καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, στο «Μες την Καλή Χαρά».

Η ηθοποιός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγο της, λέγοντας πως «είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ ισχυρή προσωπικότητα και χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί του! Χωρίς τον Γεράσιμο δεν θα μπορούσα να τα έχω καταφέρει».

Ο λόγος; «είναι πολύ οργανωτικός, αυστηρός εκεί που πρέπει, με βάζει σε μια τάξη κι εμένα και τα παιδιά. Είμαι λίγο χύμα εγώ. Είναι αυστηρός, αλλά έχει και μια γλύκα! Είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο!»

Πώς γνωρίστηκαν όμως οι δυο τους;

«Παίζαμε σε ένα σίριαλ που λεγόταν πανδοχείο βρικολάκων. Έκανε τον Κόμη Δράκουλα και έκανα την ερωμένη του. Και με “δάγκωσε”!»

Ωστόσο, ζευγάρι έγιναν μετά από καιρό:

«Γίναμε πρώτα φίλοι. Για μένα ήταν και εξακολουθεί να είναι ο μέγας ηθοποιός. Τον πλησίαζα ντροπαλά, κι αυτός νόμιζε πως είμαι μια snob που δεν του μιλάω. Μετά αρχίσαμε να μιλάμε για κινηματογράφο, γνωριστήκαμε, κάναμε παρέα και μετά μου την έπεσε. Αγρίως! Είναι πολύ αρσενικό. Πολύ αρρενωπός τι να κάνουμε!»

Μάλιστα όπως είπε ακόμα και σήμερα, «είμαι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Με κάνει και τον ερωτεύομαι συνέχεια! κάτι θα βρει να κάνει! Είναι τρομερός άνθρωπος!»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου