LIFE STYLE

Η Σοφία Παυλίδου αποκαλύπτει πως ετοιμάζει καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη

η-σοφία-παυλίδου-αποκαλύπτει-πως-ετοι-433262

«Απαιτούσε να βγάζουμε τα ρούχα μας στις πρόβες. Όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει στο ΣΕΗ. Υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοι που έχουν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη», λέει η Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου αποκάλυψε πως σύντομα θα κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για πολύ γνωστό σκηνοθέτη.

«Είμαι πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη με τα προσωπικά μου, έχω μια μεγάλη οικογένεια φίλων και ανθρώπων δίπλα μου. Η Φάρμα ήρθε την περίοδο του εγκλεισμού, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπαίνω σε ριάλιτι. Παλαιότερα μου είχαν προτείνει να πάω στο Dancing With The Stars», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου συνέχισε: «Έχω παραιτηθεί από παράσταση γιατί προσβλήθηκα από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη. Απαιτούσε αυτός ο σκηνοθέτης και από τα αγόρια και από τα κορίτσια κάποιες φορές να βγάζουν τα ρούχα τους και να κάνουν πράγματα που δεν ήταν καν μέσα στο έργο. Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά».

«Αυτό έχει περίπου μια τετραετία που έχει συμβεί, όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει στο ΣΕΗ. Θα έρθει η ώρα και γι’ αυτό. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Το πιο λυπηρό είναι ότι φοβούμενοι μη χάσουμε τη δουλειά μας, δεν αντιδρούμε. Δεν είμαι μόνη μου σε αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοι που έχουν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη», πρόσθεσε επίσης η Σοφία Παυλίδου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου