LIFE STYLE

Βόμβα στη μουσική βιομηχανία: Ποιος αστέρας εγκαταλείπει το τραγούδι

βόμβα-στη-μουσική-βιομηχανία-ποιος-ασ-434023

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη δισκογραφική βιομηχανία.

Ο τραγουδιστής σε μία συζήτηση με τους Ρίκι Μάρτιν και Sebastián Yatra για την προώθηση της επερχόμενης περιοδείας τους, αποκάλυψε ότι το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο «Final» μπορεί να είναι και το τελευταίο του.

«Μπορεί να είναι το τελευταίο μου άλμπουμ. Δεν είναι κάτι που το σκέφτηκα τους τελευταίους μήνες. Είναι κάτι που το σκέφτομαι εδώ και χρόνια» παραδέχτηκε, ενώ το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου.

«Θα υπάρχει μέρος ένα και δύο, αλλά θα είναι ο τελευταίος» συνέχισε ο Ιγκλέσιας. «Είμαι σε εκείνη τη στιγμή της ζωής μου, σ’ αυτό το κεφάλαιο, όπου νομίζω ότι είναι η κατάλληλη να σταματήσω και το σκέφτομαι αυτό από το 2015».

Ωστόσο διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι η αποχώρησε από τη δισκογραφία δεν σημαίνει και το τέλος της μουσικής του καριέρας. «Δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω τραγούδια επειδή μου αρέσει να γράφω, αλλά θα το κάνω με διαφορετικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να γίνονται άλμπουμ, οπότε αυτό το έργο για μένα είναι σημαντικό» εξήγησε.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου