LIFE STYLE

Θυμάστε τον Πέτρο Μπαλαφούτη από την «Πολυκατοικία» – Έχασε 50 κιλά & είναι άλλος άνθρωπος

θυμάστε-τον-πέτρο-μπαλαφούτη-από-την-434946

Θυμάστε τον μικρό «Πέτρο Μπαλαφούτη», ο οποίος έπαιζε τον τηλεοπτικό γιο του Παύλου Χαϊκάλη στην «Πολυκατοικία»;

Ο ίδιος σήμερα, έχοντας πάρει την απόφαση, έχει γίνει αγνώριστος και σίγουρα δεν θα τον αναγνώριζε… κανένας από τους ενοίκους, με έναν άλλο ηθοποιό σήμερα να είναι άλλος άνθρωπος.

Σήμερα, ο Γιώργος Λιάτης έχει χάσει τα περιττά κιλά, δηλώνει περήφανος για την επίτευξη αυτού του στόχου, ενώ έχει αναφέρει αρκετές φορές πως τα κατάφερε με τη βοήθεια της γυμναστικής και της σωστής διατροφής.

,

Η εξομολόγηση για την απώλεια κιλών

Τον Γιώργο Λιάτη είχε υποδεχθεί στο πλατό της η Ζήνα Κουτσελίνη. Ο ίδιος είναι σήμερα ένας 26χρονος νέος άνδρας, ο οποίος δε θυμίζει σε τίποτα το παχουλό αγόρι της σειράς.

Εντυπωσιασμένη η παρουσιάστρια από την αλλαγή στην εμφάνιση του, ρώτησε τον Γιώργο για τη μεγάλη του απόφαση και τη σημαντική απώλεια κιλών.

«Μεγάλωσα, αποφάσισα να αλλάξω και να κάνω έναν μεγάλο αγώνα για τα κιλά πάνω απ όλα. Το προσπάθησα και μέσα σε μια πενταετία του πέτυχα. Πέτυχα τους στόχους μου και έχασα 40 με 50 κιλά με γυμναστική και διατροφή και αρκετή προσπάθεια» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάτης.

Στη συνέχεια ο ίδιος τόνισε πως εκείνη την περίοδο κινδύνευε από σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία και θα συναντούσε αργότερα λόγω του υπερβολικού βάρους του.

«Κακά τα ψέματα, υπάρχουν πολλά προβλήματα στον κόσμο και θέλω να τα πω προς τα έξω, είναι από τις χειρότερες παθήσεις που μπορεί να έχεις, η παχυσαρκία. Ήταν μία μάχη που έδωσα, ένα αγώνας που ήθελα», ανέφερε στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ο ίδιος, μάλιστα, εγκατέλειψε την υποκριτική, αφοσιώθηκε στις σπουδές του και φιλοδοξεί να ασχοληθεί με την πολιτική.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου