LIFE STYLE

Η Κάτια Δανδουλάκη σε ρόλο κριτή!

η-κάτια-δανδουλάκη-σε-ρόλο-κριτή-349179

Η δημοφιλής ηθοποιός θα είναι η τέταρτη κριτής του «Dancing with the stars», η γυναίκα που θα σταθεί δίπλα στους Γιάννη Λάτσιο, Φωκά Ευαγγελινό και Αλέξη Κωστάλα.

Η Κάτια Δανδουλάκη είδε από την αρχή με θετικό μάτι την πρόταση που της έγινε από τον ΑΝΤ1. Άλλωστε πολλές φορές είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήθελε με κάποιον τρόπο να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο project. Ετσι λοιπόν η επιθυμία της αυτή γίνεται πραγματικότητα. Βεβαίως εύλογα πολλοί θα αναρωτηθούν ποια είναι η σχέση της με τον χορό.

Ωστόσο είναι λογικό πως ως ηθοποιός σίγουρα έχει γνώσεις, αφού είναι κομμάτι του επαγγέλματός της. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το όνομά της για το δημοφιλέστατο σόου του ΑΝΤ1 πολλοί ήταν εκείνοι που νόμιζαν ότι θα δείξει τις χορευτικές της ικανότητες στο παρκέ. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι οι υπεύθυνοι την προόριζαν για κάτι άλλο και μάλιστα εκτός συναγωνισμού.

Η καταξιωμένη πρωταγωνίστρια, που φέτος έχει ανεβάσει την πιο επιτυχημένη παράσταση της σεζόν («Να ζει κανείς ή να μη ζει») στο θέατρό της, αποτελεί ένα από τα δυνατά ονόματα του χώρου και της ελληνικής showbiz και πολλές φορές έχει γίνει το μήλον της Εριδος σε Mega και ΑΝΤ1 προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου