LIFE STYLE

Τάμτα: Συγκλονισμένη με τον θάνατο του Mad Clip

τάμτα-συγκλονισμένη-με-τον-θάνατο-του-m-442636

Συγκλονισμένη είναι η Τάμτα με τον θάνατο του γνωστό τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η τραγουδίστρια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο, τον 34χρονο καλλιτέχνη.

«Δεν είναι δυνατόνΠριν λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδια σουΠως τα άλλαξες έτσι στον δρόμο;;; Καλό Παράδεισο Πήτερ», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας άφησαν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος

Λίγο αργότερα η Τάμτα συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και ιδιοκτήτη της Panik Records, Πάρη Κασιδόκωστα, πήγε στο σημείο του δυστυχήματος και άφησε ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα. Και οι δύο φορούσαν μαύρα ρούχα.

Mad Clip: Νεκρός ο διάσημος τράπερ – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου

Σοκ στο πανελλήνιο έχει η προκαλέσει η τραγική είδηση για τον Mad Clip. Ο διάσημος τράπερ είναι νεκρός έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Mad Clip κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του.

Ο γνωστός τράπερ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στη μεγάλη ευθεία προς τη Γλυφάδα.

Η Πόρσε του Mad Clip “καρφώθηκε” σε δέντρο

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή, τα ίχνη από το φρενάρισμα στο οδόστρωμα είναι εμφανή. Ο καλλιτέχνης εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του πολυτελούς αυτοκινήτου με την επιχείρηση απεγκλωβισμού να διαρκεί σχεδόν δύο ώρες.

Στο όχημα δεν υπήρχε άλλος επιβάτης.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου