LIFE STYLE

Σαμπρίνα: «Γιατί δεν έχω πάρει διαζύγιο από τον Παναγιώτη Λιαδέλη» [βιντεο]

σαμπρίνα-γιατί-δεν-έχω-πάρει-διαζύγι-350726

Πρόταση από επτά διαφορετικά μαγαζιά δέχθηκε η Σαμπρίνα, αλλά τελικά επέλεξε να εργαστεί σε νυχτερινό κέντρο της… Πάτρας. «Γενικά η φετινή Αθήνα αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Επιπλέον, επέλεξα την Πάτρα γιατί εκεί μένει η οικογένειά μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας στην Πρωινή Μελέτη, η Σαμπρίνα μίλησε για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Λιαδέλη, με τον οποίο μπορεί να μην ζουν πλέον μαζί, ωστόσο φαίνεται πως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλύτερες απ’ό,τι στο παρελθόν.

Με εμφανώς διαφορετική στάση σε σχέση με άλλες συνεντεύξεις στις οποίες μιλούσε για τον πρώην σύζυγό της αρκετά πιο επιθετικά, δήλωσε: «Γενικά οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν από σαράντα κύματα, πόσο μάλλον όταν το θέμα αφορά δύο ανθρώπους που δεν ζουν πλέον μαζί. Δεδομένων των συνθηκών, θεωρώ ότι είμαστε καλά. Δεν είμαστε εχθροί πάντως».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα για ποιον λόγο δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από τον μπασκετμπολίστα: «Είναι θέμα καθαρά γραφειοκρατικό. Αφορά τα διαδικαστικά, είναι και ο χρόνος που χρειάζεται μέχρι να βγει το διαζύγιο… αυτός είναι ο λόγος», είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι και οι δύο έκαναν λάθη κατά την διάρκεια του γάμου τους. Όμως, ο Παναγιώτης δεν υπήρξε μόνο σύζυγός της, αλλά είναι και πατέρας του παιδιού της. Πώς είναι σε αυτόν τον ρόλο; «Κανένας δεν γεννιέται καλός πατέρας και κανένας δεν γεννιέται καλός γονιός γενικότερα. Ολοι μαθαίνουμε στην πορεία».

Κεφάλαιο διατροφή: Πολλοί την κατηγόρησαν για υπερβολικές απαιτήσεις. Πώς απαντά η ίδια; «Οσο μεγαλώνει ένα παιδί και οι ανάγκες του αλλάζουν, είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα να ξέρει πού πηγαίνουν τα χρήματα που διαθέτει. Οπότε πρέπει να μπεις στην διαδικασία να αποδείξεις και να διευκρινίσεις ότι πρόκειται για το τάδε πράγμα, το δείνα και ούτω καθεξής. Κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο. Πολύς κόσμος μπορεί να έχει μια γνώμη για κάποια πράγματα. Όταν όμως μπαίνεις σε μια δικαστική διαμάχη εκεί αναγκαστικά πρέπει να λυθούν όλα. Δεν μου αρέσει αλλά πρέπει να γίνει. Και βέβαι πρέπει να θέλει και ο άλλος να το προσφέρει απλόχερα και όχι να το θεωρεί υποχρέωσή του».

«Είμαι μόνη, δεν έχω κάποια σχέση τα τελευταία τρία χρόνια. Θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο να μοιραστώ πράγματα από την ζωή μου. Αλλά είναι πολύ δύσκολο».

Δείτε την συνέντευξή της.

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου