LIFE STYLE

Παραλήρημα από τον γιο του Tom Hanks: «Ο κορονοϊός είναι μια γρίπη – Δεν θα με τρυπήσεις με τη βελόνα»

παραλήρημα-από-τον-γιο-του-tom-hanks-ο-κορονο-478117
Ο Τσετ Χανκς σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram χλευάζει τoν κορονοϊό, την πανδημία και το εμβόλιο – «Αν δεν νιώθετε καλά, καθίστε σπίτι σας»

Αν και οι διάσημοι γονείς του, ο Τομ Χανκς (Tom Hanks) και η Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson), κόλλησαν κορονοϊό και ταλαιπωρήθηκαν πολύ προσπαθώντας να ξεπεράσουν την ασθένεια, ο Τσετ Χανκς φαίνεται ότι πιστεύει πως πρόκειται για μια «απλή γρίπη»! Εκτός εαυτού ο νεαρός ανέβασε προκλητικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο διακωμωδεί τον κορονοϊό, που τους τελευταίους 18 μήνες έχει οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη στο θάνατο, και δεν θέλει να τον τσιμπήσει καμιά… βελόνα!

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο ο Τσετ Χανκς ξεκινάει μιλώντας με ήρεμο τόνο υπέρ του εμβολιασμού. «Για καιρό δεν πήρα θέση για το θέμα, αλλά πλέον πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω κόλλησαν κορονοΐό. Με τα νούμερα να ανεβαίνουν είναι σημαντικό να πω ότι έκανα το εμβόλιο. Είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι το ίδιο». Με αυτές τις φράσεις ξεκίνησε το βίντεο και ο θεατής σίγουρα θα πίστεψε ότι ο Τσετ εννοεί όλα όσα λέει.

Κι όμως, ακολούθησε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου: «Αν κάτι δεν έχει χαλάσει τότε δεν το φτιάχνεις. Δεν έχω κορονοϊό και δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα». Στη συνέχεια ο Τσετ Χανκς άρχισε να φωνάζει ότι η πανδημία είναι απάτη και ο κορονοϊός μια απλή γρίπη. Στο ίδιο βίντεο κάλεσε όσους είναι άρρωστοι ή βρίσκονται σε κίνδυνο να καθίσουν στο σπίτι τους, γιατί ο ίδιος βαρέθηκε να φοράει μάσκα.

Τον περασμένο Απρίλιο κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του Τσετ Χανκς (Chet Hanks), από την πρώην σύντροφό του, η οποία ισχυρίζεται ότι της ασκούσε βία. Όπως ανέφερε δημοσίευμα της Daily Mail ο 30χρονος μουσικός και ηθοποιός Τσέστερ Χανκς διατηρούσε μία περιπετειώδη σχέση με την νεαρή Κιάρα Πάρκερ (Kiana Parker), η οποία αφού χώρισαν τον κατήγγειλε για σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία. Το πινγκ πονγκ μηνύσεων συνεχίστηκε με καταγγελίες από τη μεριά του Τσετ για άσκηση βίας στον ίδιο.

Ο δικηγόρος της Πάρκερ δήλωσε ότι έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του Χανκς και τους διάσημους γονείς του, ενημερώνοντάς τους για την απόφαση του δικαστηρίου. Ο 30χρονος γιος του Τομ Χανκς, Chester Marlon Hanks έχει παίξει στις ταινίες «Empire» και «Shameless», αλλά και στη σειρά «Showtime», ενώ ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Ο Τσετ Χανκς έχει μια πεντάχρονη κόρη από προηγούμενη σύντροφό του, ενώ πολιτογραφήθηκε Έλληνας μαζί με τους διάσημους γονείς του.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου