LIFE STYLE

Κάηκε το σπίτι του Kώστα Χατζή στο Καστρί Ευβοίας

κάηκε-το-σπίτι-του-kώστα-χατζή-στο-καστρ-479396

Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντικρίζουν οι κάτοικοι στη Βόρεια Εύβοια καθώς η πύρινη λαίλαπα σάρωσε στο πέρασμά της ανθρώπους, ζώα, περιουσίες και τεράστιες δασικές εκτάσεις. Μάλιστα ανάμεσα σε εκείνους που είδαν τους κόπους μια ζωής να γίνονται στάχτη είναι και ο Κώστας Χατζής.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Alpha Παντού» στην περιοχή Καστρί Ευβοίας πολλοί ιδιοκτήτες είδαν τα σπίτια τους να καίγονται και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το ησυχαστήριο του γνωστού τραγουδιστή.

Σήμερα όπως και χτες είναι μια δύσκολη ημέρα καθώς στάχτες βρίσκονται παντού. «Αυτό γίνεται από χθες Κυριακή. Δεν μπορεί κάποιος να καθίσει εδώ, να φάει κάτι. Πέφτουν στάχτες παντού. Στα καθίσματα, στα τραπέζια. Οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί, τα ενοικιαζόμενα έχουν αδειάσει και πάνω στα αυτοκίνητα υπάρχουν παντού στάχτες» τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha.

Παράλληλα στο «Alpha Παντού» προβλήθηκαν μαύρες εικόνες από το σπίτι του Κώστα Χατζή. «Το σπίτι του Κώστα Χατζή βρίσκεται επάνω σε έναν λόφο, μέσα σε πεύκα, γύρω βρίσκονται οι ελαιώνες του και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Δεν έχει απομείνει τίποτα. Έχει πέσει η σκεπή, έχουν καεί όσα αντικείμενα και έπιπλα υπήρχαν μες στο σπίτι, έχουν λιώσει τα παράθυρα. Δεν έχει απομείνει απολύτως τίποτα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του Alpha.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου