LIFE STYLE

Ελισάβετ Σπανού: «Είμαι σε φάση… καφάσι»

ελισάβετ-σπανού-είμαι-σε-φάση-καφάσ-352972

«Κόκκαλο» άφησε τους δημοσιογράφους η Ελισάβετ Σπανού με τις ανατρεπτικές της δηλώσεις! «Είμαι σε φάση καφάσι», «δεν θα ξαναφορέσω πουκάμισα για να μην παραλληλισθεί με τις γυναίκες που αλλάζει σαν τα πουκάμισα ο Αντώνης Σρόϊτερ» και «μου αρέσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος», ήταν μερικά από αυτά που είπε και τους άφησε με το… μικρόφωνο στο χέρι.

«Είμαι σε φάση… καφάσι», δήλωσε η τραγουδίστρια όταν οι εκπρόσωποι των Μέσων την ρώτησαν σε τι φάση βρίσκεται.

Η τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση που έκανε πριν από λίγες ημέρες, όταν είπε ότι θα έδινε Οσκαρ στον πρώην σύντροφό της Αντώνη Σρόϊτερ επειδή αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα: Τι είπε για αυτό;

«Με ρώτησε η Σάσα Σταμάτη την άποψή μου για τα Οσκαρ και μου ήλθε συνειρμικά η συζήτηση που είχε γίνει στο πλατό του Πρωινού mou ότι «ο Σρόϊτερ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα». Για την ακρίβεια θυμήθηκα ότι ο Γιώργος Λιάγκας το είχε πει αυτό κι έτσι το είπα. Μάλιστα, ο Αντώνης μου έστειλε μήνυμα μετά και μου έγραψε: Τι είπες πάλι; Θα με κυνηγούν και θα λένε ότι αλλάζω τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Γενικά κρατάμε επαφή με τον Αντώνη και έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας».

Χωρίς απολύτως κανέναν δισταγμό, η ερμηνεύτρια έδωσε το όνομα του παρουσιαστή που της αρέσει ως άντρας! «Γενικά, ο ψηλός ο άντρας είναι κάπως. Ψηλός ας πούμε είναι και ο Αντώνης Σρόϊτερ. Ο Σρόϊτερ μου αρέσει. Παιδιά αυτός μου άρεσε, με αυτόν τα έφτιαξα! Πέρα από αυτό, συμπαθέστατος είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος».

Δειτε το βίντεο..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου