LIFE STYLE

Θέμης Μάλλης: Απάντησε στην «κακία» με «κακία»

θέμης-μάλλης-απάντησε-στην-κακία-με-353006

Ο Σάββας Πούμπουρας δήλωσε πως η «Πρωινή Μελέτη» είναι στημένη και πως οι πανελίστες παίζουν ρόλους και το πρωί της Τρίτης πήρε την απάντησή του από τον Θέμη Μάλλη.

Ο αρχισυντάκτης του πρωινάδικου του STAR απάντησε πως το «Πλάκα Κάνεις» ήταν στημένο και πως στην «Πρωινή Μελέτη» όλα είναι αυθόρμητα και πραγματικά.

«Θέλω να πω ότι, ενδεχομένως, ο κύριος Πούμπουρας, επειδή είναι πολύ νέος στον χώρο σε σχέση με τους περισσότερους από εμάς, έχει προφανώς στο μυαλό του μια άλλη παλιότερη τηλεόραση, παλιότερων εποχών, όπου όλοι συνεννοούνταν για τους ρόλους που θα παίξουν. Εδώ δεν έχουμε ρόλους, κύριε Πούμπουρα, δεν έχουμε σενάριο. Κι ενδεχομένως και για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, οι φίλες και οι φίλοι (τηλεθεατές) είναι μαζί μας, επειδή είμαστε αυτό που είμαστε. Είμαστε πραγματικοί και πολλές φορές είμαστε και αυτό που λέω εγώ μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν είμαι στο κοντρόλ: ότι είμαστε ανεξέλεγκτοι, με την καλή έννοια. Ότι ο καθένας λέει την άποψή του. Τώρα, αν το ρεπορτάζ σάς πείραξε και όχι η άποψη- δεν είναι άποψη ότι το ριάλιτι ’’Η οικογένεια της συμφοράς’’ ή το ’’Πλάκα κάνεις’’ είναι στημένες παραγωγές, το οποίο δεν είναι και κακό να συμβαίνει- δεν το ξέρω. Εγώ έχω στα χέρια μου ονόματα ανθρώπων που έχουν παίξει και στο ’’Πλάκα κάνεις’’- που υποτίθεται ότι τους γίνονταν οι φάρσες εν αγνοία τους- αλλά το ήξεραν και έχουν πληρωθεί για αυτό. Κι επίσης, είστε ένας πολύ καλός, νέος παρουσιαστής, με πολλές περγαμηνές και πολύ καλό παιδί απ’ ό, τι φαίνεστε, αλλά είναι διαφορετικό ένα concept από μια παρουσίαση. Το concept που υπηρετείτε είναι έτσι. Εσείς τη δουλειά σας την κάνετε εξαιρετικά. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, λοιπόν. Ούτε στημένοι είμαστε, ούτε συνεννοημένοι. Είμαστε αυτό που βλέπετε» κι έτσι τελείωσε ο μονόλογος-απάντηση.

Ζougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου