LIFE STYLE

Η Madonna «θάβει» τον Guy Ritchie!

η-madonna-θάβει-τον-guy-ritchie-353214

Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, ή για να το πούμε διαφορετικά, για ποιον χτυπά η κουδούνα-καμπάνα (και όπως αλλιώς θέλετε πείτε το;)

Μάλλον ο Guy Ritchie είναι αυτός που πρέπει να ανησυχήσει με το νέο τραγούδι της Madonna, η οποία «θάβει» κανονικά τον πρώην σύζυγό της. Πώς; μέσω τους νέου της τραγουδιού στο οποίο μιλά για έναν αποτυχημένο γάμο που έχει τελειώσει. Οι στίχοι είναι ενδεικτικοί:

«Ξύπνα, αυτή είναι η ζωή σου, πρέπει να κάνεις πράγματα. Εγώ συναντώ τους εκπροσώπους του Τύπου, πρέπει να αγοράζω ρούχα, νέα εντυπωσιάζω και εσύ απλά να με παρακολουθείς χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Ε, λοιπόν κι εγώ σε έχω… γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια», λέει στο νέο της κομμάτι η βασίλισσα της ποπ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna μιλά για τον πρώην, αλλά είναι η πρώτη που μιλά για τον γάμο της (τον αποτυχημένο όπως τον χαρακτηρίζει) μέσα από τραγούδι. Κι όλα αυτά, μόλις λίγα 24ωρα αφότου έγινε γνωστό ότι ο 24χρονος σύντροφός της Brahim Zaibat της έκανε πρόταση γάμου και μάλιστα η ίδια το ξανασκέφτεται και μετά από δύο γάμους στο ενεργητικό της, η Madonna… καρφώνει τον πρώην και βάζει πλώρη για στεφάνι με τον νυν.

Λέτε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να μην το έχουμε καταλάβει;

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου