LIFE STYLE

Βάνα Μπάρμπα: «Oι γυναίκες δεν με φλέρταραν μόνο, με αγάπησαν κιόλας»

βάνα-μπάρμπα-oι-γυναίκες-δεν-με-φλέρτα-353990

Η Βάνα Μπάρμπα δεν αρνείται ότι έβγαλε χρήματα ως «σύμβολο του σεξ», ούτε ότι συχνά το χρησιμοποίησε απλά για να υπάρχει . Σήμερα όμως θέλει να «πετάξει» από επάνω της τους τίτλους του παρελθόντος και να βγάλει από μέσα της την πιο απλή Βάνα.

«Στην Τέχνη είναι όλα επιτρεπτά και όλα ανεπίτρεπτα. Το λέω εγώ που δεν έχω καμία σχέση με την Τέχνη», δήλωσε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας την άποψή της για το «εάν ένα κρεβάτι», όπως ρωτήθηκε, «ανοίγει μια πόρτα»:

«Την κλείνει. Μπορεί να ανοίξει για λίγο, αλλά στην ουσία την κλείνει. Την καριέρα την χτίζουν τα «όχι» και όχι τα «ναι», είπε στην εφημερίδα Espresso.

Η ηθοποιός δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο πια για το τι λένε οι άλλοι για εκείνη. Ποια είναι όμως η δική της άποψη για τους άλλους και συγκεκριμένα για το εάν υπάρχουν «χρυσά χαρτιά» στην τηλεόραση; «Δεν υπάρχει τίποτε. Κανένας τους δεν αξίζει, εκτός από ένα δύο άτομα που ξεχωρίζουν, όλοι οι άλλοι είναι μια από τα ίδια. Το μόνο που αξίζει να υπάρχει είναι κάποια νέα παιδιά που έχουν ταλέντο, λάμψη και έχουν και ήθος».

Δεν αρνείται ότι θα συμμετείχε σε ένα ριάλιτι για οικονομικούς λόγους, ότι θα ήθελε να υιοθετήσει δύο με τρία παιδιά, ενώ δεν κρύβει πού την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση Τί περικοπές έχει κάνει; «Την αναπνοή μας, το σαπούνι μας, το νερό που κάνουμε μπάνιο, τα πάντα…»

Η πρωταγωνίστρια δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή της και το εάν την… φλέρταραν: «Με αγάπησαν κιόλας, δεν με φλέρταραν μόνο, με αγάπησαν όσο και οι άνδρες. Πάντα το είχα αυτό στην ζωή μου, το βίωνα καθημερινά. Υπήρχαν κάποιες σχέσεις που με ακολουθούσαν για πολλά χρόνια, όχι λίγα, τις ευγνωμονώ και τις αγαπάω. Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι η αγάπη τους δεν ήταν φιλική, αλλά βαθιά ερωτική…»

Πρόσφατα, ο Κώστας Ζουράρις είχε δηλώσει ότι η Βάνα Μπάρμπα του ζήτησε να κάνουν μαζί παιδί εκτός γάμου: «Τον Κώστα Ζουράρι θέλω να τον έχω αγκαλιά στο τζάκι και να μου διαβάζει για την Αρχαία Ελλάδα και το Συμπόσιο του Πλάτωνα. Χαριτολογώντας θα το είπε, δεν ισχύει. Όμως είναι υπέροχος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου