LIFE STYLE

Hugh Grant: «Λατρεύω τους Έλληνες και το σουβλάκι με πίτα!…»

hugh-grant-λατρεύω-τους-έλληνες-και-το-σουβλά-354047

Πρώτο θέμα στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο έγινε για μια ακόμη φορά η Ελλάδα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Ποιος ευθύνεται για αυτό; Ο Hugh Grant!

Ο διάσημος ηθοποιός προλόγισε το κονσέρτο της καλής του φίλης Αφροδίτης Ραϊκοπούλου, στο Royal Festival Hall, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την χώρα μας και τις δυσκολίες που περνά: «Είστε ένας χαρισματικός λαός με βαθιά ιστορία, κουλτούρα και έναν τρόπο ζωής έξω καρδιά, στα ωραία και στα άσχημα. Εντυπωσιάζομαι που τα καφέ σας είναι μονίμως γεμάτα και που η βραδινή ζωή ξεκινά στις 11 το βράδυ. Είστε σύγχρονοι Ζορμπάδες και ας διανύετε μια δύσκολη περίοδο. Ολοι εμείς οι λάτρεις σας πιστεύουμε ότι περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες, θα βγείτε πιο δυνατοί», δήλωσε στην δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά που επίσης βρέθηκε στην φαντασμαγορική βραδιά.

Ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που επισκέφθηκε την Ελλάδα, όπου όπως αποκάλυψε είχε πάρει ένα πάμφθηνο εκδρομικό πακέτο. «Θυμάμαι ακόμη την τιμή, όσο και εάν σας φαίνεται απίστευτο. Στοίχιζε μόνο 85 λίρες. Με το που πάτησα το πόδι μου στην χώρα σας κατάλαβα ότι αυτόν τον τόπο θα τον λατρέψω, αφού με τους Ελληνες κουβαλάμε την ίδια τρέλα», είπε, προσθέτοντας ότι οι ελληνικές λέξεις που γνωρίζει είναι οι συνηθισμένες: «Καλημέρα, ευχαριστώ».

Οσο για την ελληνική κουζίνα; «Πεντανόστιμη! Λατρεύω το σουβλάκι με πίτα!…Μου αρέσουν τα πάντα εκτός από τον καφέ σας, που τον σιχαίνομαι, μια και μου πέφτει βαρύς στο στομάχι».

Ο Grant συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των ηθοποιών που το τελευταίο διάστημα τάσσονται υπέρ της Ελλάδας. Όπως σας είχαμε πει σχετικά πριν από λίγο καιρό, τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σοουμπιζ είχαν μιλήσει για την Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Μην ταπεινώνετε τους Ελληνες, είναι ήρωες».

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου