Ποιοι ηθοποιοί έχουν φύγει για δουλειές στην Κύπρο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-05, 11:18:25
Ποιοι ηθοποιοί έχουν φύγει για δουλειές στην Κύπρο

«Δεν  μπορούμε να παίξουμε εύκολα σε άλλη γλώσσα, οπότε τα Ελληνικά μέχρι την Κύπρο μπορούν να ταξιδέψουν, για μας τους Έλληνες ηθοποιούς. Οι σειρές στην Ελλάδα έχουν μειωθεί» δήλωσε οΑλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Οπουδήποτε υπάρχει δουλειά, καλό είναι να την κάνεις. Αυτό. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ελπίζω το πράγμα να ανακάμψει» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σε κυπριακό τηλεπαιχνίδι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε κυπριακό σήριαλ όμως και η Ναταλία Δραγούμη, που μας περιέγραψε και μια πρόσφατη πτήση της προς την Μεγαλόνησο που τα λέει όλα.

«Την προηγούμενη βδομάδα που πήγα στην Κύπρο ήμασταν, τυχαία, εγώ η Νικολέττα η Καρρά, ο Μπουγιούρης, ο Τόνι Δημητρίου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη…. στην ίδια πτήση! Ο Σάκης ο Μπουλάς, είναι, επίσης , ο Νινιός , ήταν και ο Μαρκουλάκης.

«Η Κύπρος είναι μια πόρτα αυτή τη στιγμή, που εδώ οι πόρτες κλείνουν. Δεν είναι μόνο ότι δεν υπάρχουν σήριαλ, είναι ότι παίζουμε σε σήριαλ εδώ και δεν πληρωνόμαστε» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Ο Μέμος Μπεγνής δίνει και τη δική του εξήγηση στο γεγονός ότι οι παραγωγές των ελληνικών σήριαλ ολοένα και λιγοστεύουν. «Τα κασέ είχαν ξεφύγει , τα λεφτά που δίνονταν ήταν πολλά…. Βέβαια, όταν στα δίνουν, γιατί να μην τα πάρεις είναι το ερώτημα, αλλά ήταν πάρα πολύ υπερβολικό αυτό που γινόταν»

ΠΗΓΗ: star.gr 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=