LIFE STYLE

Ποιοι ηθοποιοί έχουν φύγει για δουλειές στην Κύπρο

ποιοι-ηθοποιοί-έχουν-φύγει-για-δουλει-354277

«Δεν μπορούμε να παίξουμε εύκολα σε άλλη γλώσσα, οπότε τα Ελληνικά μέχρι την Κύπρο μπορούν να ταξιδέψουν, για μας τους Έλληνες ηθοποιούς. Οι σειρές στην Ελλάδα έχουν μειωθεί» δήλωσε οΑλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Οπουδήποτε υπάρχει δουλειά, καλό είναι να την κάνεις. Αυτό. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ελπίζω το πράγμα να ανακάμψει» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σε κυπριακό τηλεπαιχνίδι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε κυπριακό σήριαλ όμως και η Ναταλία Δραγούμη, που μας περιέγραψε και μια πρόσφατη πτήση της προς την Μεγαλόνησο που τα λέει όλα.

«Την προηγούμενη βδομάδα που πήγα στην Κύπρο ήμασταν, τυχαία, εγώ η Νικολέττα η Καρρά, ο Μπουγιούρης, ο Τόνι Δημητρίου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη…. στην ίδια πτήση! Ο Σάκης ο Μπουλάς, είναι, επίσης , ο Νινιός , ήταν και ο Μαρκουλάκης.

«Η Κύπρος είναι μια πόρτα αυτή τη στιγμή, που εδώ οι πόρτες κλείνουν. Δεν είναι μόνο ότι δεν υπάρχουν σήριαλ, είναι ότι παίζουμε σε σήριαλ εδώ και δεν πληρωνόμαστε» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Ο Μέμος Μπεγνής δίνει και τη δική του εξήγηση στο γεγονός ότι οι παραγωγές των ελληνικών σήριαλ ολοένα και λιγοστεύουν. «Τα κασέ είχαν ξεφύγει , τα λεφτά που δίνονταν ήταν πολλά…. Βέβαια, όταν στα δίνουν, γιατί να μην τα πάρεις είναι το ερώτημα, αλλά ήταν πάρα πολύ υπερβολικό αυτό που γινόταν»

ΠΗΓΗ: star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου