LIFE STYLE

Η Φαρμακη «σπαει» τη σιωπη της: «Δε θελω ουτε ενα ευρω απο τον Αγλουπα! Γινεται να παει φυλακη;»

η-φαρμακη-σπαει-τη-σιωπη-της-δε-θελω-354754

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με τη νεαρή ηθοποιό και τον επιχειρηματία.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερις περίπου μήνες όταν ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου η σφαίρα από το 45αρι Colt Defender του Αλέξανδρου Αγλούπας«καρφώθηκε» στο σώμα της Γωγώς Φαρμάκη.

Η νεαρή ηθοποιός μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία από το διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο στην Εντατική κρατικού νοσοκομείου. Στην κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές ο Αλέξανδρος Αγλούπας υποστήριξε ότι πήγε να βγάλει το πιστόλι, το οποίο κατείχε νόμιμα, από το σακάκι του και εκείνο εκπυρσοκρότησε.

Η Γωγώ Φαρμάκη όμως υποστηρίζει άλλα! «Έχουν ακουστεί πολλά για το ατύχημα, αλλά πιστέψτε με, στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια. Ποιος άνθρωπος βγάζει όπλο σε δυο κοπέλες στις 5.30 τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τους;» δηλώνει η ηθοποιός στην εφημερίδα και συνεχίζει «Μετά το σκηνικό ο καθένας έλεγε ό, τι ήθελε. Αυτά εμένα δεν με επηρεάζουν. Εγώ από τον Αγλούπα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ ως χάρισμα για να εξασφαλίσει τη σιωπή μου. Γίνεται να μπει φυλακή; Γίνεται να μην πυροβολήσει ξανά ανυπεράσπιστη γυναίκα; Γίνεται να αναλάβει τις ευθύνες του; Γίνεται να πάψει να με συκοφαντεί και να με παρακολουθεί; Γίνεται να σταματήσει να παραπλανά τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές; Για μένα αυτό θα είναι λες και έχω πάρει όλα τα εκατομμύρια του κόσμου, αυτό θα μου δώσει κουράγιο για να συνεχίσω, αυτό θα κάνει τη ζωή μου λιγότερο μαύρη ύστερα από αυτόν τον εφιάλτη»

gossip-tv.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου