LIFE STYLE

Βανδή και Νικολαΐδης παίρνουν διαζύγιο

βανδή-και-νικολαΐδης-παίρνουν-διαζύγ-519454

Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σαν “βόμβα” έσκασε το πρωί της Πέμπτης (15/7) η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και να πάρουν διαζύγιο.

Με κοινή τους δήλωση, την οποία δημοσίευσε η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τη Δέσποινα Βανδή, η διάσημη τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους.

Όπως αναφέρουν:

“Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Η επεισοδιακή γνωριμία με τον Ντέμη Νικολαΐδη και ο μυστικός παραμυθένιος γάμος

Ήταν το 1999 όταν ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και η ανερχόμενη τραγουδίστρια γνωρίστηκαν και αποτέλεσαν ήδη από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” αναφέρθηκε στην επεισοδιακή γνωριμία της αλλά και την πρόταση γάμου που δέχθηκε από εκείνον, η οποία όπως είπε θύμιζε περισσότερο… ανακοίνωση.

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια» είχε δηλώσει στο “Ενώπιος Ενωπίω” πέρυσι.

Στην ίδια εκπομπή μάλιστα προβλήθηκαν για πρώτη φορά και φωτοτογραφίες από τον μυστικό και παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού, ο οποίος κατάφερε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ευτυχώς που συναντήθηκαν οι ζωές μας και θεωρώ ότι αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω και σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Την περίοδο που συναντάω εγώ τον Ντέμη είναι ήδη ένας άνθρωπος πολύ πετυχημένος στη δουλειά του, εγώ στην αρχή της επιτυχίας μου. Αυτό που με γοήτευσε στον Ντέμη, πέρα από αυτό που ήταν ποδοσφαιρικά, ήταν πως άρχισα να γνωρίζω στη διάρκεια της σχέσης μας έναν άνθρωπο με φοβερές αξίες, ιδεώδη, αρχές. Ως χαρακτήρες δεν είμαστε πολύ ίδιοι, αλλά στον βασικό άξονα αξιών έχουμε μεγάλη ταύτιση», δήλωνε πριν μερικούς μήνες η Δέσποινα Βανδή για τον άντρα της ζωής της και πατέρα των δυο παιδιών της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου