LIFE STYLE

Συσσοβίτης: “Όταν κάναμε το “Είσαι το ταίρι μου” κρυβόμουν με καπέλα & γυαλιά”

συσσοβίτης-όταν-κάναμε-το-είσαι-το-523850

Στην εποχή της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας γύρισε ο Αλέκος Συσσοβίτης σε συνέντευξη του.

Στην κάμερα του “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη μίλησε ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου. Οι δυο καλλιτέχνες παραχώρησαν την συνέντευξη με αφορμή την περιοδεία της παράστασης “Προμηθέας Δεσμώτης” που σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Μέσα σε όλα, ο Αλέκος Συσσοβίτης παραδέχθηκε πως “όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο συμβατικός σαν άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει λιγότερο τολμηρός ή περισσότερο φοβισμένος. Όχι. Θα έλεγα πιο στωικός και ίσως πιο φιλοσοφημένος”.

“Δεν μπορώ να ονομάσω τι λέμε Θεό. Ήμουν πολύ πιο μηδενιστής, πολύ πιο κυνικός, πολύ πιο άθεος, πολύ πιο ιδεαλιστής. Τώρα όμως αποδέχομαι τη μοίρα μου” παραδέχθηκε, επίσης, ο ηθοποιός. “Με όσα ήρθαν στο φως για τον χώρο μας, τραβήχτηκα και δεν ασχολήθηκα. Πολλές φορές μου είπαν να μιλήσω αλλά δεν πήρα θέση. Ας μιλήσει ο χρόνος. Ο χρόνος πολλές φορές μιλάει καλύτερα από εμάς”.

“Όταν κάναμε το “Είσαι το ταίρι μου”, τα φώτα έπεσαν επάνω μου και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Κρυβόμουν με γάντια και καπέλα και γυαλιά. Τώρα αυτό γίνεται με τις Άγριες Μέλισσες που έζησε και ο Γιάννης” συμπλήρωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου