LIFE STYLE

«Δεν δίνω δεκάρα αν πιστεύουν ότι είμαι gay!»

δεν-δίνω-δεκάρα-αν-πιστεύουν-ότι-είμα-357573

Στο πλευρό του έχουν σταθεί καλλονές σχεδόν όλων των εθνικοτήτων.

O George Clooney είναι πενήντα χρονών κι έχει ορκιστεί να μείνει εργένης μετά την πρώτη του αποτυχημένη… γαμήλια απόπειρα. Όλο και πιο συχνά, λόγω της αντι-γαμήλιας καμπάνιας του, ακούει τις φήμες που τον θέλουν gay και ότι πίσω από τις καλλονές κρύβει τις ερωτικές του προτιμήσεις…

Μιλώντας στο περιοδικό για ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες, το The Advocate, ο Χολιγουντιανός σταρ ανέφερε ότι δεν τον νοιάζει αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι ποτέ δεν θα αρνηθεί ούτε θα ορίσει τη σεξουαλικότητά του, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο και αγενές για φίλους του που είναι ομοφυλόφιλοι.

«Πιστεύω είναι αστείο αλλά το τελευταίο πράγμα που θα με βλέπατε να κάνω είναι να χοροπηδάω από θυμό και να φωνάζω αυτά είναι ψέματααααα! Κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο και αγενές προς καλούς μου φίλους στην ομοφυλοφιλική κοινότητα», είπε χαρακτηριστικά ο George Clooney. «Δεν θα αφήσω κανέναν να προωθήσει τη δήλωση μου σαν να λέω ότι το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος είναι κακό πράγμα. Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή. Ποιον πειράζει αν κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι gay; Θα πεθάνω και για πολύ καιρό κάποιοι ακόμη θα πιστεύουν ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν δίνω δεκάρα!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου