LIFE STYLE

«Αν είναι ο Ψινάκης στο Ταλέντο, δεν θα είμαι εγώ»

αν-είναι-ο-ψινάκης-στο-ταλέντο-δεν-θα-358058

Τι κι αν είχε αναπτυχθεί φημολογία, που την ήθελε να έχει ρόλο κριτή στο νέο κύκλο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»;

Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία, μιλώντας στην κάμερα της «Ελένης», άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι «αν είναι ο Ψινάκης στο Ταλέντο, δεν θα είμαι εγώ». Αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως έχει πολύ καιρό να μιλήσει με το κανάλι. «Δεν έχω κάνει τελευταία κάποια συζήτηση. Έκανα κάποια πριν καιρό, αλλά δεν έχει ξαναγίνει έκτοτε» είπε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που πει το «ναι», θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους: «Εξαρτάται από πολλές παραμέτρους για το αν θα είμαι στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Μια από τις παραμέτρους είναι και ο Ηλίας Ψινάκης».

Καταλήγοντας μίλησε και για τον σύζυγο της, τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Πάντα τον στηρίζω. Ο,τι και να κάνει. Άμα είναι εκείνος καλά, είμαι κι εγώ! Εύχομαι να είναι πάντα γερός, δυνατός και ν΄ ανταπεξέρχεται σε οποιοδήποτε αγώνα» .

Άλλωστε κατά την άποψη της, «ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του και μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Δεν αγαπάμε κάποιον επειδή υποστηρίζει ένα κόμμα, αλλά επειδή είναι μέλος της οικογένειας μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου