LIFE STYLE

Η Μαίρη Χρονοπούλου ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων Ιρις και συγκίνησε με τον λόγο της

η-μαίρη-χρονοπούλου-ανέβηκε-στη-σκηνή-550870

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε χθες το βράδυ η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Άλσος στο Πεδίον του Άρεως, για τα Βραβεία Ίρις 2021 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Μάλιστα, η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε ένα τιμητικό βραβείο, μια πολύ συγκινητική στιγμή για τους θαυμαστές του ελληνικού σινεμά.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γιώργος Τσεμπερόπουλος παρουσίασε τα τιμητικά βραβεία της βραδιάς και προσκάλεσε στη σκηνή τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα για να βραβεύσουν μαζί την ηθοποιό που, με την «ρώμη της παρουσίας της σφράγισε μια σειρά κινηματογραφικών ειδών».

«Πού είναι το βραβείο μου; Βαρύ πολύ! Τον κινηματογράφο τον λάτρεψα από την πρώτη στιγμή κι αυτός με αγάπησε με τη σειρά του δεν μπορώ να πω. Κι οι κινηματογράφος μου έδωσε μεγάλες χαρές. Μου αρέσει να παίρνω βραβεία και ευχαριστώ την Ακαδημία που μου το χάρισε. Δείξτε μου έναν άνθρωπο που να μην του αρέσει να παίρνει βραβεία και θα σας δείξω έναν μεγάλο ψεύτη. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε εδώ απόψε. Αλήθεια σας ευχαριστώ, θα κλάψω» είπε η σπουδαία ηθοποιός παραλαμβάνοντας το βραβείο της.

«Γνωριστήκαμε όταν ήταν πολύ μικρός και είπα «καλέ αυτός είναι πολύ ωραίο παιδί. προτιμώ τον σκηνοθέτη από την ταινία» είπε για τον Τσεμπερόπουλο, ενώ τέλος πρόσθεσε: «Αυτό το χειροκρότημα το δέχομαι για το ότι μετά από τόσα χρόνια ανέβηκα και πάλι στη σκηνή και μάλιστα με μπαστούνι».

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν πολύ κομψή με ένα βεραμάν σύνολο, μεγάλα βραχιόλια και σανδάλια. Η ίδια σηκώθηκε όρθια με τη βοήθεια του Σπύρου Μπιμπίλα και καταχειροκροτήθηκε.

bovary.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου