LIFE STYLE

Νεκρός σε τροχαίο ο 32χρονος ηθοποιός Κέβιν Κλαρκ

νεκρός-σε-τροχαίο-ο-32χρονος-ηθοποιός-κέ-578867

Σοκαρισμένο είναι το Χόλιγουντ με την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Κέβιν Κλαρκ (Kevin Clark), ο οποίος σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ έκανε ποδήλατο στο Σικάγο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον παρέσυρε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον Κέβιν Κλαρκ οδηγούσε μια 20χρονη.

Ο Τζακ Μπλακ ο πρωταγωνιστής της ταινίας που έκανε γνωστό τον Κέβιν Κλαρκ το School of Rock τον αποχαιρέτησε μέσω των social media γράφοντας:

«Τραγικά νέα. Ο Κέβιν έφυγε. Πάρα πολύ νωρίς. Ήταν μια θαυμάσια ψυχή. Έχω τόσο ωραίες αναμνήσεις μαζί του. Είμαι συντετριμμένος. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του και στην κοινότητα του School of Rock».

Η είδηση του θανάτου του Κέβιν Κλαρκ έκανε πολλούς στο Twitter να σπεύσουν να ποτίσουν μέσω social media το δικό τους φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Αυτό που έφερε τον Κέβιν Κλαρκ στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας του 2003 ήταν η αγάπη και η ικανότητά του στα ντραμς με τα οποία είχε ασχοληθεί από πάρα πολύ μικρός, από την ηλικία των 3 ετών.

Η ταινία School Of Rock είναι μια αμερικάνικη μουσική ταινία του 2003 με πρωταγωνιστή τον Τζακ Μπλακ.

Η πλοκή της ταινίας για όσους δεν γνωρίζουν, είναι: «Όταν ο Φιν απολύεται από την μπάντα του, αντιμετωπίζει ένα βουνό από χρέη και φυσικά την κατάθλιψη.

Κατά λάθος αναλαμβάνει χρέη αναπληρωματικού δασκάλου στην τετάρτη τάξη πρότυπου, αυστηρού σχολείου και από εκεί και μετά… ξεκινάει η απόλυτη κατάρρευση κάθε έννοιας πειθαρχίας αλλά και η νίκη του Φιν στον διαγωνισμό ροκ συγκροτημάτων, που του χαρίζει τη λύση στα οικονομικά προβλήματά του και τον ξαναφέρνει κάτω από τον προβολέα της δημοσιότητας…

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου