Ο Στράτος Τζώρτζογλου «έδωσε» τον νικητή της Φάρμας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-27, 09:56:55
Ο Στράτος Τζώρτζογλου «έδωσε» τον νικητή της Φάρμας

Ο Στράτος Τζώρτζογλου υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι του ΑΝΤ1 όμως έφυγε νωρίς, χωρίς να καταφέρει να διεκδικήσει στον τελικό το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Στο περιοδικό Τηλεθεατής μίλησε για την εμπειρία του.

Ποιος πιστεύετε ότι είναι που είναι πιο κοντά στον τελικό;

«Θεωρώ ότι ο Κώστας Γκρέκας είναι ένα παιδί πολύ σιωπηλό, σκέφτεται, δεν προσβάλλει, έχει αξίες και είναι ένας άνθρωπος πολύ α­θλητικός και ισορροπημένος. Για μένα, αυτός είναι το φαβορί. Όλοι οι άλλοι χάνουν δυνάμεις σε διάφορα προσωπικά τους θέματα και δεν μπορούν να ελέγξουν το συναισθηματικό τους κομμάτι μέσα από μια υγιή σκέψη. Έχουν ά­γνοια στον αγώνα της ζωής.

Πιστεύετε ότι οι νεότεροι πήραν το μήνυμαότι αυτό που μετρά τελικά δεν είναι τα χρόνια και η μυϊκή δύναμηαλλά η ψυχή;

Πρέπει κάποιος να το θέλει πάρα πολύ να αλλάξει για να μπορέσει να παραδειγματιστεί από οποιαδή­ποτε καλή ή κακή πράξη κάποιου. Συνήθως, η έ­μπνευση που προκαλεί ένας καλός αγώνας, μπορεί να κρατήσει από τρεις ώρες έως τρεις μέ­ρες. Εάν δεν έχεις εσύ ο ί­διος την ανάγκη να αλλάξεις, θαύματα να γίνονται δίπλα σου, πεις «μου κάνουν κόλπα». Οπότε δεν μπορώ να σας απα­ντήσω αν οι νεότεροι πήραν το μήνυμα. Μπορεί και ναι. Λο­γικά, κάποιος το έχει πάρει με διανοητική α­ντίληψη, κάποιοι άλλοι ψυχικά -κι αυτοί είναι που θα αλλάξουν- και κάποιοι άλλοι μπορεί να το δουν και καχύποπτα. Εξαρτάται από την ωριμότητα των ανθρώπων που το βλέπουν».

– Τώρα που βγήκατε και είδατε ίσως κάποια επεισόδιαθα αλλά­ζατε κάτι;

«Δεν έχω δει τίποτα, πέρα από κάποια αστεία βιντεάκια, με τα οποία γέλασα πολύ. Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, ένιωθα συνεχώς ευλογία και θεωρώ ότι έδρασα έχοντας μέσα μου ροή και ήμουν πολύ κεντραρισμένος με την ψυχή και την καρδιά μου. Δεν μπήκα ποτέ σε τακτική και να πω ότι πρέπει να κάνω εκείνο ή το άλλο. Αυτές είναι οι αξίες μου. Τώρα, θα μου πεις, έχασες τα 50.000, θα μπορούσες να πας στον τελικό. Δεν με αφορά αυτό. Αν ήταν, θα είχα επιλέξει τελείως διαφορετική ζωή και δεν θα πή­γαινα πάμφτωχος στην Αμερική με το γιο μου, να προσπαθήσω να τον βάλω εκεί στο πανεπιστήμιο και να δουλέψω. Θα είχα κάνει άλλες επιλογές και πιθανόν να είχα αυτήν τη στιγμή και πέντε θέ­ατρα. Είναι πολύ άτοπο να πω τώ­ρα «θα πουλήσω τα πάντα για να πάρω το έπαθλο των 50,000, τη στιγμή που στη ζωή μου είχα τη δυνατότητα να έχω εκατομμύρια, καταπατώντας κάποια πιστεύω ή κάποιες αξίες μου, και δεν το έκα­να. Η ίδια μου η ζωή με οδηγεί να είμαι αυτό που είμαι».

Ποια είναι τα σχέδια σας από εδώ και πέρα;

«Να απολαύσω τους δικούς μου, να κάνουμε διακοπές μαζί, να γε­λάσουμε, να φάμε, να χορέψουμε -και να γλεντήσουμε την ύπαρξή μας.»

Η επιλογή του Βασίλη Θεοδωρόπουλου να βγάλει εσάς μονομάχο έκανε αρνητική εντύπωση. Σας είδαμε, όμως, να τον αγκαλιάζετε την ώρα που φεύγατε

«Αυτός επέλεξε σύμφωνα με τις αξίες και τα πιστεύω του, Μου έδωσε, λοιπόν, τη δυνατότητα να δείξω ποιος πραγματικά είμαι, σε μία πιο δύσκολη φάση. Είναι τελείως διαφορετικό να τσακώνεσαι σε ένα τραπέζι ή να διαφωνείς ή να αγαπιέσαι και είναι τελείως διαφορετικό να πας να μονομαχήσεις. Του είχα πει; «Αν με βγάλεις πρώτο μονομάχο, θα ήθελα να διαλέξω τον Ντούπη. Συμφωνείς, γιατί είναι φίλος σου;». Και στον Ντούπη το είπα. Στην αρχή μου έλεγε εντάξει, μετά δεν του πολυάρεσε η ιδέα και μου είπε: «Κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και φύγω;». Και του απάντησα: «Θα βάλει ο Θεός το χέρι του και θα σου δώσει τη σωστή ενέργεια». Σημασία δεν έχξττο πώς μένεις κάτω από οποιεσ­δήποτε συνθήκες, ξεπουλώντας ό,τι ιερό και όσιο έχεις, καταπάτώντας~φτλίες;.4υκεπτόμενος με μικροπολιτικές. Σημασία έχει, είτε μείνεις στη «Φάρμα» είτε όχι, να φύγεις με Θεό*μέσα σου. Εγώ πάντα ζητούσα, μέσα από την προσευχή μου, να μου έρθει η έμπνευση να δρω και να σκέφτομαι την ωφέλιμη εκδοχή και για μένα και για τους άλλους».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=