LIFE STYLE

Β. Χαραλαμπόπουλος: Συγκινεί ξανά για το κουτάβι που έσωσε από τα σκουπίδια στο Πήλιο

β-χαραλαμπόπουλος-συγκινεί-ξανά-για-τ-579963

Πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου είχαν συγκινήσει το πανελλήνιο σώζοντας ένα κουταβάκι που κάποιοι ασυνείδητοι είχαν πετάξει στα σκουπίδια!

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του είχαν πάει στην Αργαλαστή του Πηλίου για να κάνουν το εμβόλιο και επιστρέφοντας είπαν να ταΐσουν κάποια αδέσποτα σκυλιά, όταν άκουσαν το κλάμα ενός κουταβιού μέσα από τον κάδο των σκουπιδιών.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν δίστασε να μπει στον κάδο των σκουπιδιών, να ψάξει με τα χέρια του και να σώσει το σκυλάκι.

Η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, κατέγραψε την επιχείρηση διάσωσης σε βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο Instagram.

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι αυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο , να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????», έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ οι ακόλουθοί του υποκλίθηκαν στην ανθρωπιά του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που υιοθέτησε το κουτάβι μας συγκίνησε ξανά, δείχνοντάς μας το σκυλάκι να τρέχει χαρούμενο μαζί με το άλλο σκυλί της οικογένειας και να απολαμβάνει το νέο του σπιτικό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου