Τζορτζ Μάικλ: Τεράστια αποζημίωση για τον πρώην σύντροφό του

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-14, 18:47:19
Τζορτζ Μάικλ: Τεράστια αποζημίωση για τον πρώην σύντροφό του

Με ένα γενναιόδωρο ποσό αποφάσισε να αποζημιώσει εξωδικαστικά η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ, τον πρώην σύντροφό του, Κέννυ Γκος.

O Κέννυ Γκος κέρδισε την αγωγή στην οποία ζητούσε από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή αποζημίωση 15.000 λιρών τον μήνα, αφού μοιράστηκε μαζί του ολόκληρη την περιουσία του αξίας 98 εκατ. δολαρίων, όπως ισχυρίζεται.

Ο 62χρονος έμπορος έργων τέχνης δήλωσε πως η 13χρονη σχέση τους ήταν ο λόγος να εγκαταλείψει την καριέρα του, καθώς ο σύντροφος ήθελε από εκείνον να έχει το ρόλο της «νοικοκυράς», γεγονός που επιβεβαιώνουν και άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Υποστηρίζει επίσης, πως συντηρούσε την αδερφή, καθώς και τον πατέρα του σταρ, στέλνοντας τους σε μηνιαία βάση 15.000 δολάρια.

Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να μείνει απένταρος.

O Γκος αποφάσισε να επικαλεστεί έναν βρετανικό νόμο περί κληρονομιά όταν δημοσιοποιήθηκε η διαθήκη που άφησε ο Τζορτ Μάικλ μετά τον ξαφνικό του θάνατο και διαπίστωσε ότι ο τραγουδιστής δεν του άφηνε τίποτα.

Το γεγονός ότι η αδερφή του τραγουδιστή, Mέλανι, απεβίωσε το 2019 δημιούργησε αρχικά πολλές δυσκολίες στην απόδειξη των ισχυρισμών του.

Θέλοντας, λοιπόν, να αποφύγουν το δημόσιο σκάνδαλο, οι συγγενείς του συμφώνησαν στο να αποζημιώσουν τον πρώην σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ με ένα γενναιόδωρο ποσό, το οποίο αποφασίστηκε να μην αποκαλυφθεί, παρά μόνο στους δικηγόρους και των δύο πλευρών.

tanea.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=