LIFE STYLE

Μέγκαν – Χάρι: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους

μέγκαν-χάρι-αυτό-το-όνομα-θα-δώσουν-σ-596900

Ηοικογένεια των Sussexes μεγαλώνει. Η Μέγκαν Μαρκλ έμεινε ξανά έγκυος προς τα τέλη του περασμένου έτους και το μωρό θα γεννηθεί στα τέλη του Ιουνίου. Η ίδια και ο σύζυγός της είναι πολύ ευτυχισμένοι και μετρούν αντίστροφα για τοπ δεύτερο παιδάκι τους. Μάλιστα, σκέφτονται τι όνομα θα δώσουν στην μπέμπα, με τα στοιχήματα να έχουν πάρει «φωτιά».

Οι βασιλικοί θαυμαστές τους έχουν στη λίστα τους το Νταϊάνα, Ιζαμπέλα και Γκρέις αλλά το πιο επικρατέστερο είναι το Φιλίππα.

Φυσικά, το όνομα αυτό προκύπτει από τον παππού του Χάρι, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο και ο βρετανικός ιστότοπος τυχερών παιχνιδιών «Ladbrokes» έχει μειώσει τις πιθανότητες στο όνομα αυτό, με απόδοση 3/1. Σημειώνεται ότι τα ξαδέρφια του Χάρι, η πριγκίπισσα Ευγενία και η Ζάρα Τίνταλ, χρησιμοποίησαν και οι δύο το μεσαίο όνομα «Φίλιππος» για τους γιους τους, προς τιμήν του παππού τους.

Πάντως, για το «Νταϊάνα» πηγή είπε στο Page Six ότι θα ήταν ένα θλιβερό νεύμα στην αείμνηστη μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Επίσης, σημείωσε ότι ο δούκας και η δούκισσα σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δώσουν στην κόρη τους όνομα που θα προκαλέσει τα Μέσα Ενημέρωσης ή που θα κεντρίσει το δημόσιο ενδιαφέρον.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου