LIFE STYLE

Ησαΐας Ματιάμπα: Σοκάρει η περιγραφή του για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε

ησαΐας-ματιάμπα-σοκάρει-η-περιγραφή-τ-599831

Συγκλονίζει ο Ησαΐας Ματιάμπα με τα όσα είπε για τη ρατσιστική επίθεση που έχει δεχτεί σε αστυνομικό τμήμα. Ο τραγουδιστής «άνοιξε την καρδιά του» στο «Μουσικό Κουτί» που θα προβληθεί απόψε στην ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε λόγω του χρώματός του.

Όπως είπε: «Εγώ είχα ένα περιστατικό, το πρώτο μου ουσιαστικό περιστατικό, ήταν όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα. Και είμαστε μέσα στο τμήμα, εγώ, τα αδέρφια μου, η μαμά και ο μπαμπάς και περιμένουμε στο διάδρομο. Ανοίγει την πόρτα ένας “καλός” υπάλληλος του τμήματος και κάνει “τι γίνεται εκεί; Τι κάνετε εσείς, όλοι οι μαύροι εδώ μέσα; Βγείτε έξω, βγείτε όλοι έξω”. Και προσπαθούσα να καταλάβω τι παίζει ρε φίλε, τι γίνεται;».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αυτό το περιστατικό στάθηκε η αφορμή για να γίνει μουσικός: «Όταν μπήκαμε στο αμάξι να φύγουμε το πρώτο πράγμα που λέω είναι: “Μαμά, μακάρι να μου δοθεί η δυνατότητα να βγω μπροστά, να με δουν κάποιοι άνθρωποι και να τους πω ότι το διαφορετικό δεν είναι κάτι κακό”. Αυτός ήταν ο στόχος μου από τότε και είχα αποφασίσει ότι θα γίνω ιερέας ή μουσικός. Και έγινα μουσικός γιατί πίστευα ότι με το δεύτερο θα έχω την δυνατότητα να επηρεάσω περισσότερο κόσμο».

Πάρτε μια γεύση από όσα θα δούμε το βράδυ:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου