Λευτέρης Λαζάρου: Μου ζήτησαν από το Μπάκινγχαμ τις συνταγές του δείπνου στο Προεδρικό

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-22, 21:07:29
Λευτέρης Λαζάρου: Μου ζήτησαν από το Μπάκινγχαμ τις συνταγές του δείπνου στο Προεδρικό

Τις συνταγές του βραβευμένου με αστέρια Μισελέν σεφ Λευτέρη Λαζάρου από το μενού στο Προεδρικό Μέγαρο την 25η  Μαρτίου ζήτησαν από το Μπάκινγχαμ και όχι μόνο, καθώς οι υψηλοί προσκεκλημένοι του επίσημου δείπνου εντυπωσιάστηκαν από τις ελληνικές γεύσεις. 

Το αποκάλυψε ο γνωστός σεφ μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ. Μάλιστα, όπως είπε «ήθελαν τις συνταγές από όλο το μενού και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους».

Ο κ. Λαζάρου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το γεγονός αυτό έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα μας, αλλά και για τα προϊόντα μας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους επίσημους προσκεκλημένους για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.  

«Τα μάτια του ανθρώπου δεν λένε ποτέ ψέματα και καταλαβαίνω από το βλέμμα του» είπε αναφερόμενος στις αντιδράσεις τους για τα πιάτα που δοκίμασαν.

Μιλώντας, τέλος, για το ποιο ήταν το άγχος του είπε «φοβόμουν μήπως αρρωστήσω από covid-19 και δεν μπορέσω να ηγηθώ της ομάδας που θα προετοίμαζε το μενού».

[newsit.gr]

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=