LIFE STYLE

Γουίνδσορ: Μυστική συνάντηση Κάρολου με Γουίλιαμ και Χάρι -Τι συζήτησαν για δυο ώρες

γουίνδσορ-μυστική-συνάντηση-κάρολου-624709

Μυστική συνάντηση για δύο ώρες είχε ο πρίγκιπας Κάρολος με τους γιούς του, Γουίλιαμ και Χάρι, μετά την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φίλιππου.

Όπως αναφέρει η SUN και άλλα βρετανικά ΜΜΕ, η συνάντηση έγινε πρόσωπο με πρόσωπο στο κάστρο του Windsor το Σαββατοκύριακο. Μια βασιλική πηγή είπε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πατέρας του Κάρολος συναντήθηκαν με τον Χάρι, για να βεβαιωθούν ότι όλοι κατανοούν πλήρως ο ένας τον άλλο.

Προφανώς μετά τη συνέντευξη στην Oprah, πρέπει να ξαναχτιστεί η εμπιστοσύνη”, δήλωσε η ίδια πηγή στην Mail Online, προσθέτοντας πως “ο Κάρολος, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι άρπαξαν την ευκαιρία για να μιλήσουν και να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο μετά από πολλούς μήνες, ώστε να μην μπορεί να παρερμηνευτεί κάτι στο μέλλον.” Μια πηγή ανέφερε ότι “είναι ακόμη νωρίς, αλλά αυτό είναι ακριβώς το πρώτο βήμα που θα ήθελε και ο Φίλιππος. “Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε πίσω από κλειστές πόρτες αλλά δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι το Megxit και η συνέντευξη στην Oprah δεν συζητήθηκαν.”

Σύμφωνα με μια άλλη βασιλική πηγή, οι συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν έγιναν “μικρά βήματα” προς τη συμφιλίωση μετά τη συνέντευξη του Χάρι και του Μέγκαν, “Υπάρχει πολύς πόνος και στις δύο πλευρές, οπότε αυτή η συμφιλίωση θα πραγματοποιηθεί με μικρά βήματα“, δήλωσε η πηγή στην Mail Online.

“Πρώτον, πρέπει να αποφασίσουν για ορισμένους βασικούς κανόνες ως προς τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουν τις επιχειρήσεις τους, με τρόπο που να κάνει όλα τα μέρη να αισθάνονται ασφαλή και προστατευμένα“.

Ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ έχουν λάβει την πλήρη υποστήριξή τους από τη Βασίλισσα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τον Χάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η πηγή εξήγησε: “Η βασίλισσα έχει καταστήσει σαφές στους ανώτερους συμβούλους ότι είναι ενωμένη με τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ και ήταν απογοητευμένη από τις πτυχές της συνέντευξης του Χάρι και της Μέγκαν.”

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πρέπει να γνωρίζει ότι τυχόν μελλοντικές συνομιλίες με τον αδερφό του, θα παραμείνουν ιδιωτικές.

Στήριξη στην Ελισάβετ

Παράλληλα, η βασιλική οικογένεια συσπειρώνεται πίσω από τη βασίλισσα, για να τη στηρίξει τώρα που έχει χάσει τη “δύναμη και το στήριγμα της”.

Σύμφωνα με την Mirror, η οικογένεια συμφώνησε ένα κυλιόμενο σύστημα για να εξασφαλίσει ότι η Βασίλισσα θα έχει υποστήριξη πριν από τα 95α γενέθλιά της αυτήν την εβδομάδα. Τα ενδιαφερόμενα μέλη της οικογένειας με τη σειρά θα την επισκέπτονται και θα πηγαίνουν μαζί για περιπάτους στο Windsor με τα νέα της κουτάβια.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι την Κυριακή η Ελισάβετ εντοπίστηκε για πρώτη φορά μετά την κηδεία του συζύγου της. Φάνηκε να αφήνει το Κάστρο του Windsor οδηγώντας μιας πράσινη Jaguar. Φορούσε μαντίλα και θεωρείται ότι πήρε τα σκυλιά της για μια βόλτα στους κοντινούς κήπους Frogmore, σύμφωνα με την Sun.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου